Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasitka

przespałam sie z kontrachentem

Polecane posty

Gość wasitka

a jestem w trakcie rozwodu mam dzieckoon o tym nie wie jest wolny chce się spotykac dalej dzieli nas 500 km zaczeło się od tel i mail coraz bardziej smiałych i prywatnych na pierwszym spodkaniu po winie wylądowalismy w łózku było cudownie boje sie ze mnie oleje jak pozna prawde

Gość Asia czerw
Napisz coś więcej - o dobrym seksie mogłabym czytać bez przerwy. Pewnie dlatego, że mi go tak brakuje.

Gość wasitka
ponad 2 miesiące tel pikantnych do granic mozliwości maili i pokoj w hotelu był bardzo namietny dokladnie taki jak pisal robił wszytstko tak cudownie tak mocno tak pewnie a zarazem delikatnie eh............ najpiękniejszy sex w zyciu

Gość chyba się potne zaraz
Kontrahent pisze się przez samo kurwa h, jak się dowie że jestes glupia analfabetka na bank cie zostawi!

Gość lolaliter
toż to jakiś gimnazjalista snuje erotyczne fantazje

Gość jezyka polska
dlaczego ludzie nie dbają o takie rzeczy jak poprawność językowa:( świeży oddech a nie gnijący zacap:( zaniedbane dłonie, z naciekiem na paznokcie, tłuste włosy:( podnieca mnie estetyka jeśli trafie na zadbanego, pachnącego faceta to może mieć nawet 5cm kuśkę;) odnajdę podniecenie w innych jego walorach, które składają się na całokształt

Gość allabalama
no nie, 5 cm to przesadziłaś - nawet w ustach bym go nie poczuła

Gość jezyka polska
oj bo to miała być taki casus ;)

jezyka polska dlaczego ludzie nie dbają o takie rzeczy jak poprawność językowa świeży oddech a nie gnijący zacap zaniedbane dłonie, z naciekiem na paznokcie, tłuste włosy podnieca mnie estetyka jeśli trafie na zadbanego, pachnącego faceta to może mieć nawet 5cm kuśkę... ...a dymał cię wtedy jego kolega będzie :classic_cool: Żono, Veru :) 🖐️ 😘 :)

Gość jezyka polska
nie, będę się podniecać tym, że ma czyste paznokcie i chucha mi malinami w twarz a nie ma pena 20 cm. i zjełczały oddech, bo wtedy z kopa w brzuchol i won!

Gość jezyka polska
oj dobra przesadzam z tymi 5 cm ale wierze, ze czytają to jenteligjentni ludzie i mniej więcej wyłapią sens wypowiedzi

Gość jezyka polska
po pierwsze prim paolo kojlo była kobieta po drugie primo, jeśli ma ropień to do dentysty a nie do seksu🖐️

Gość jezyka polska
dobra czosnek jest luz, ja nawet lubię zapach czosneczku ale taki kis (w sensie kisnący a nie kiss pocałunek;)) całodzienny to powala, dużo pracuje z ludźmi i wiem jak bardzo czar może prysnąć przy takim nieświeżym oddechu...psujecie mój topełłe😭 a ja tu z ważnym przesłaniem do ludzi o higienie itp😭

Gość jezyka polska
dentysta do seksu po robocie🖐️ vero a co mi powiesz na obgryzione, brudne pazury? jaka masz na to rade ciociu dobra rada?

Gość vera vera vera ma
a skąd vero wiesz co poprawia oddech? problemy jakieś?

Bejba, ja przecież żartuję. :) Oczywiście, ze o higienę trzeba dbać. I wiem, co masz na myśli i zgadzam się z tym. Weź mnie nie traktuj poważnie, bo aż mi głupio. :D Co do żucia natki- czytałam, to wiem. Tak samo wiem, ze napar z korzenia pietruszki jest dobry na nerki, a problemów z nerkami nie mam. Nie trzeba mieć roweru, żeby umieć na nim jeździć. ;)

Gość vanrompuj
ciekawe co by na ten temat miała Dek@ do powiedzenia

Gość jezyka polska
przecież ja tez żartuję napisałam dosadnie, bo jak czasem nie wystarczy dojść z młoteczkiem i popukać w główkę trzeba wziąć kilof i rąbnąć z całej siły bo inaczej nie zrozumieją;)🖐️

Gość wasitka
co się czepiacie, karzdy może się pomylić