Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neczkaa

Duszności, brak powietrza itp... czy to cos powaznego?

Polecane posty

Gość neczkaa

Od kilku dni brakuje mi powietrza, czuje jakby ktos trzymal mnie za szyje, ostatnio czulam dziwny bol ktory byl zlokalizowany na wysokosci klatki piersiowej ale byl na tyle dziwny ze nei wiedzialam czy to serce czy pluco. Serce raz bije mi bardzo szybko a za chwile jak bym serca nie miala... Czy to mogą być objawy czegoś poważnego?

Gość zanetaaa93
Nie wiem, ale kilka razy miałam tak samo...zrobiło mi się strasznie gorąco, duszno...i uciskało mnie właśnie w klatce piersiowej że nie mogłam wytrzymać.. nie wiem czym to było spowodowane, po kilku minutach przeszło

Gość lesia254
Nie lekceważ tego,idź do lekarza jeżeli będziesz zainteresowana leczeniem medycyną naturalną jestem gotowa Ci doradzić 694954933

Gość juhaauwqjqiwjup
może pijesz duże ilości kawy? jeśli tak to takie są skutki niedoboru magnezu najlepiej skontaktuj sie z lekarzem

Gość wizyta
u lekarza to oczywiste, ale żebyś nie nakręcała za bardzo pomyśl , czy ostatnio miałaś jakieś problemy, jak tak, może to być na tym tle, lęk właśnie najczęściej się tak objawia. Poza tym nie napisałaś w jakim jesteś wieku, bo jeżeli wchodzisz w menopauzę, to też możesz odczuwać podobne objawy, duszności, zawroty głowy, jednym słowem burza hormonów.

Gość neczkaa
Lat mam 20. Faktycznie zapomnialam napisac. Poprostu nie wiem czy to bol w sercu czy w plucu. Bardzo to dziwne. Kawe pije tylko slaba rozpuszczalna ale 2-3 dziennie takie wiec to moze wplywac zle. Do tego doszedl mi ostatnio codzienny bol glowy. Czasem az mi sie robi niedobrze.

Gość sfergt5
nerwica?

Gość neczkaa
Nieee... Raczej nie miałam powodów do stresów. Nic takiego się nie wydarzyło w ostatnim czasie.

Gość kolorowe krowy
idz do lekarza rodzinnego , kardiologa niech ci zbadają morfologię ciśnienie, ekg, usg serca kłopoty z oddychaniem pulmonolog może to być coś poważnego jak astma, alergia, zawał serca, nadciśnienie i nie daj się zbić nerwicą bo taki kit wielu lekarzy wciskać kiedy chcą się pozbyć pacjenta skierowania od lekarza rodzinnego

Gość neczkaa
No właśnie i tu mam problem. Nasza przychodnia jest zamknięta od wakacji i ciągle przesuwają jej otwarcie. Dalej nie wiadomo kiedy będzie można normalnie iść do lekarza. Miałam robione badania u kardiologa ale to miałam wtedy z 13-14 lat (ok 6 lat temu) i mogło się duzo zmienic. Wtedy tez mialam podobne objawy tylko dodatkowo momentami bardzo wysokie 130/90 albo bardzo niskie 40/60 cisnienie jak na dziecko. Miałam też TK głowy. Nie wiem co robić.