Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata co ma fiata

Włosi to najprzystojniejsi faceci w całej Europie!

Polecane posty

Gość kolejna na uczuciowym
wysoka zakompleksiona laska ktora nie moze sobie znalesc chlopa 🖐️ :D Na uczuciowym to standard i tylko tutaj.

Włosi? Szału nie ma jeśli chodzi o wygląd... Ale bardzo śmieszny naród. W marcu (+18stopni) chodzą w futrach, czapkach i z rękawiczkami na dłoniach, BO PRZECIEŻ ZIMA.

Gość taka_jedna_kobitka
Trzeba przyznać że Włosi są przystojni a niektórzy w wieku 30-40 lat wyglądają młodziej niż polscy faceci w wieku 20-30 lat.

Gość ale,ehyujhgtrfd
idiotko, gdybyś była u nich w mieszkaniu zminiłabyś zdanie tak jak niejedna :D najprzystojniejszy jest turek i hiszpan 🖐️

Gość fijefiórka
włoscy meni od 10-50 lat: 20% geje, 30% damscy bokserzy, 80% metroseksulne wydepilowane niewiadomocoty włoszki:40-100 paniusie myjące głowe raz w tyg u fryzjera przy tapirze

Gość bgfhbfbfbfb
zgadza sie :)

Gość wrzód eis odzywad
a jeszcze lepiej usłyszeć takiego włocha kóry wymądrza sie jęzorem , gęba mu sie nie zamyka a pojecia nie ma i w dodatku łajza ciamajda, nienawidze włochów przesiedziałem tam kilka lat i słysząc .słowo włoch , to ffuuj

Gość skad wy dziweoje mozecie wiedz
kto tam mieszkał ten wie jak to sie je i jaki sie ma stosunek do tych idiotów Wygladem wam imponja male knypy i jeszcze niedomyte

Gość fijefiórka
c. d - dramayczne luki 60% w wiedzy podstawowej posiadanej u nas juz na poziomie gimnazjim na temet geografi świata, historii, obyczajów i wszystkiego co nie dotyczy italii. przeciętny men, wyglada mnie mniej nie wiecej a tak http://www.bhclub.pl/var/plain_site/storage/images/b-h-club/forum/facet/metroseksualny-facet/skrajnosc/477961-1-pol-PL/skrajnosc_full_view.jpg

Gość luana 22
ja jestem w Mediolanie-a wy chyba na innej planecie!Nie ja mowie,ze Wlosi sa najprzystojniejsi-ale juz to blizsze prawdy nia to co piszecie!

Do Włoch mam rzut beretem i nie wiem gdzie ci boscy Włosi :O Pomarszczeni od słońca, pól kilo zelu na głowie i ta ich gadka. Który głośniej! Który bardziej macha rekoma!

Gość fijefiórka
jedyna znawczyni co była w mediolanie. milano, to mieszanka genetyczna, ktorą ciężko nazwać czystą. zjedź niżej na mapke, dźenowa, roma,napoli, regio di calabri,bari, raguza,etc ;)

Mój też jest Włochem i jest najcudowniejszym facetem pod słońcem, w życiu anioł, w łóżku diabeł. Noi te czarne dzikie oczy, mmm...... Jeszcze nic lepszego pod względem atrakcyjności nie wymyślono jak dla mnie.

Cóż, miałem kiedyś znajomego Włocha. Faktycznie, jeśli któraś lubi włoski na żel smagłą cerę, białe zęby i podejście "wszystkie są kurwami" to owszem gościu może się podobać. ­ Generalnie niemal wszystko nas różni - u mnie i łeb łysy, i cera nie tak ciemna, i zęby nie tak białe...

Gość wloch
Wiemy ze jestesmy najprzystojniejsi, a zwlaszcza nasze futro na klacie I dupie

Gość kaśkakatarzyna
Przystojni i eleganccy.Nawet kobiety z Niemiec,Anglii i krajów skandynawskich za nich wychodzą za mąż bo dosyć mają swoich ryżych rodaków a poza tym Włosi są dobrzy w łóżku i w kuchni :-)

Gość sardynka w__puszce
nic dziwnego cale zycie w kowbojkach :P, :P, :P

"Nawet kobiety z Niemiec,Anglii i krajów skandynawskich za nich wychodzą za mąż" Już ci wychodzą. Masowo jeszcze dodaj

Gość here
Najładniejsi z Argentyny i Chile