Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way only

Czy zabranie dziewczyny na bilard to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość one way only

To będzie druga randka. Nie wiem, ale ja jestem takim człowiekiem że nie lubie się podlizywać nikomu. Nie chce też robić coś na siłę żeby się komuś przypodobać. Po prostu chciałbym żeby ktoś mnie lubił za to jaki jestem. I takie mam przeczucie że ona sobie pomyśli zaraz jak to chce się pokazać z jak najlepszej strony. Z drugiej strony, znowu na piwo też głupio iść, albo na sam spacer. Co o tym myślicie, czy to w ogóle może ją interesować?

Gość one way only
No właśnie nie mam kompletnie pomysłu, miasto duże, wszystko jest ale nie wiem. Kino też jest takie już oklepane. Co poradzicie?

Gość one way only
Bo właśnie widzialem, nowy klub bilarda. Jest tam na prawdę fajnie, ale wydaje mi się że bilard to mało interesująca gra dla kobiet.

Gość sROKANDERANDA
Napewno malo interesujace dla kobiet. Pozatym bilard trzeba lubic. To juz lepiej na kregle , albo do jakiegos wellnes , czyli basen z masazem.

Gość one way only
No nie wiem, znam kręgielnie ale to daleko, więc raczej nie będziemy zapierdzielać żeby sobie zagrać. To pewnie już innym razem

Gość gość
Zaimponujesz dziewczynie jak kupisz taki stół do bilarda do domu http://www.grek.pl/oferta,stoly-bilardowe,2.html i ją zaprosisz. ;) Wypadałoby jakbyś umiał jeszcze trochę grać.

Gość gość
Dużo miejsca na różnorakie imprezy firmowe udostępnia House of Pool na Marynarskiej. My tutaj robiliśmy ostatnio takie firmowe spotkanie i wszyscy się dobrze bawili. Okazało się, że nie tylko panowie chętnie zagrali w bilard, ale też panie nie pozostawały w tyle. Kontakt do osoby odpowiedzialnej za rezerwacje jest na stronie houseofpool.pl.

Gość gość
Jak sie schyli to cycki widac bedzie