Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vink

plec dziecka

Polecane posty

Gość vink

Chcialam sie zapytac, czy sa tutaj jakies kobietki, ktore nie chcialy znac plci dziecka. Obecnie oczekujemy z mezem pierwszego potomka i maz sie uparl, ze chce miec niespodzianke. Ja z kolei jestem tak podekscytowana, ze chcialabym znac plec. Z drugiej strony moze maz ma racje a propos tej calej niespodzianki.

Gość wiesz co, ja dopiero
jestem na etapie prób zajścia w ciążę, ale rownież nie chcialabym wiedzieć aż do rozwiązania

Gość leniuszekna102
Ja chciałam znać płeć,jak chcesz wiedzieć to zapytaj lekarza a mezowi nie mów,albo nie musi wiedzieć ze ty wiesz ;-) ja chciałam wiedzieć od początku :-)

Gość trudno nie wiedzieć
jak Ty się dowiesz, to mąż sie domyśli, albo się wygadasz. Jak kupisz cos różowego, albo niebieskiego, to od razu będzie wiadomo :P Ja wolałam wiedzieć, łatwiej kompletuje sie wyprawke dla maluszka, a tak musisz wszystko kupować "bezpłciowe" :)

Gość vink
Dziekuje za odpowiedzi:)Wlasnie tez sie boje, ze kiedys moglabym sie przypadkiem wygadac...hihi. Po malu kompletujemy wyprawke i w sumie wiele rzeczy kupujemy w dosc neutralnych kolorach, choc czasem jest to dosc skomplikowane wybrac cos co pasowaloby i dziewczynce i chlopcu.

Gość Mama Po Raz Trzeci
Hejka! Ja tez mam dylemat ;-). Ja mam parke, Corke i Synka, teraz jestem w trzeciej ciazy, poczateczek ;-). Ja chcialabym niespodzianki, ale moj TZ nie chce, bo: robimy remont, i dwa Mlodsze beda mialy jeden pokoj. Chodzi o dodatki typu: zyrandol, wykladzine, firanki - jak bedzie dwoch chlopcow, to spox, pojdziemy w autka ;-), ale jak dziewczynka, to troche zlagodzimy wystroj meski ;-). Miedzy Maluchami bedzie niecale 3 lata roznicy. I jak tu to rozwiazac ;-). Dodatkowym "problemem" jest fakt, ze bede chodzic na usg 4D, wiec, pewnie sama i tak sie dopatrze ;-). I chcialabym, i wiem, ze trudno sie oprzec ;-). http://www.suwaczki.com/tickers/jnmqvfxmxxcw715h.png