Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemmaczasunawymyslaniepseudoo

facet jest kibolem. czy moje obawy są słuszne?

Polecane posty

a może po prostu jestem za wrażliwa bo nie lubie agresji, przemocy. zobaczymy jak to wszystko sie ulozy. ale przyłapałam go na docinkach na temat żydów a wie, ze mam takie korzenie i kontaktuję się z tymi krewnymi

Bydło nie było, mi sie też ich zachowaine ni podoba, ale znajdz wiekszych patriotów w tym kraju? Znajdz kogoś kto bedzie chciał walczyc za ten kraj? Tylko oni. A że zachowują sie jak banda idiotów to inna sprawa

on ma 33 lata, ja 25

Moj tez w tym wieku na mecze lata;p dziwne to jest no ale co zrobić, różne pasje mają ludzie.

Gość klbjlbjkbjjbkk
PATRIOCI :D:D:D to bydło nie wie NIC na temat historii Polski ani na temat patriotyzmu, kretynko 🖐️

za ojczyznę to ok, ale jedni za śląsk drudzy za wisłę etc.

no wlasnie z ojczyzna nie wiele widze tu wspolnego, on ciągle narzeka na ten kraj

Tak czy siak nie o tym temat, uważam że Twój facet jest ok ksoro nigdy nic złego Tobie nie zrobił.

Gość never!!!
Miałam takiego męża!!!Stanowczo odradzam!!!

Gość BETI-31
Byłam w związku z kibolem.Piszę w czasie przeszłym bo już z nim nie jestem.Najważniejsze były dla niego wyjazdy na mecze z kolegami i popijawy.Czasem przychodził z różnymi obrażeniami na głowie i twarzy jak rozcięcia i siniaki a on był z tego dumny i chwalił się że wygrał z kumplami ustawkę.Miał też problemy z policją bo od czasu do czasu przychodził polecony z komendy na jego imię i nazwisko ale nigdy mi nie powiedział w jakiej sprawie a jak raz chciałam go otworzyć to nakrzyczał na mnie i zwyzywał od szmat.Poza tym nigdy nie miał stałej pracy a tylko dorywczo pracował u jakiegoś faceta który ma firmę budowlaną.Żałuję że byłam z tym facetem ale naiwnie myślałam że jak na świat przyjdzie dziecko to on się zmieni...

Ale jej facet jest normalny, nie jakiś skrajny z tego co pisała. Chyba nie leje sie skoro wczesniej nie wiedziałą o jego dziwnych upodobaniach nie wyzywa jej, raczej nie chlej nie wyjeżdża

Gość marlena-6-6-6
marika typowa dziewucha dziewczyna kibola fuuu i jeszcze te amstaffy, nie ma to jak sie cieszyć, że sie jest z patologii i z patologią...

haha nie moj facet nie jest kibole, jak juz kibicem, nie leje sie na meczach nie przychodzi z poobijana gebą, a po meczu jedzie do pracy wiec nawet alkoholu nie pije. No patologia pełną gębą:)

Gość marlena-6-6-6
sama pisałaś, że znasz dużo patologii, nawet twój nick czy imię brzmi jak jakas dresiara

Ludzie facet jest dla niej dobry itp jej nic nie robi, a te przypadki wyżej to jakas tragedia

No nie mam na imie Marika niestety:). Znam wiesz chodziłam do szkoły, potem na studia to sie troche ludzi poznało, jakoś nie wykluczając ich ze swojego kręgu bo lubią iśc na mecz, bo lubią robić to czy tamto.

Gość never!!!
Czytam to i wszystko się zgadza.Mój początkowo niby normalny,a ja młoda,głupia i naiwna.Myślałam,że się zmieni.Przecież mnie kocha,bleee.Niby pracował,chciał mieć dziecko,żone.Jednak okazał się całkowitym idiotą.Też miał amstafa,głupiego tak jak on.Wiecznie tylko mecze,yjazdy,picie,bijatyki.Ja z dzieckiem w domu a on na meczu z kumplami.Wychodził o 16 wracał na drugi dzień.Wytarzany,skacowany.jego zdaniem to był obciach powiedzieć tym jego półgłówkom,że nie może iść,bo żona,bo dziecko."Przecież nie jest ciotą".Policja na karku,jakiś kolega w ciupie,trzeba się dołożyć na adwokata dla niego.NIE to była jakaś paranoja.Mój mąż KIBOL to był największa CIOTA jaką znałam.Całe szczęście wyrwałam się z tego wszystkiego.

Gość marlena-6-6-6
super nie wykluczasz ludzi z kręgu za to, ze lubią się napierdalać, rozwalać, krasć co jeszcze nie wykluczysz kogoś bo lubi zabijac??

Gość never!!!
Konkwista,biały honor,bambery,martensy,łyse głowy,te ich niby motta.Biała rasa,biała duma.Nie no chore jakieś.Nie na moje nerwy.Odradzam Ci autorko z całego serca,jeśli wiesz o czym mówie.

hahaha pieski sa moje nie jego, moj po meczach nie pije, nie wyjeżdża na wyjazdy. Nigdzie nie napisałam ze kradną, mi krzywdy nie robią a i bez powodu akurat Ci sie nie leją. Na szczescie moj facet sie nie leje, nie wraca skacowany na drugi dzien:D Nie musi chodzic na mecze zeby to robic, taka jest prawda to zalezy od człowieka wszytsko.

Gość marlena-6-6-6
a tak wogóle to moja koleżnaka miała faceta kibola który lubił ją tłuc, słuchajcie ona miala 17 lat a on 18 tacy młodzi a już taka patologia, tatuś tez kibol tez lubił mame tluc... koleżanki akurat nie lubiłam i nie bło mi jej szkoda jak sie dowiedziałam

Kurwa ludzie wy piszecie o ekstremalnych rpzypadkach nie widzicie tego? Myślisz ze autorka by nie zobaczyła ze jej facet jest skinem w martensach wczesniej? Moj facet lubi isc do modnego kulub, nie lata w dresach, na dupie nosi spodnie ck wiec martensy mu tu nie pasują. Słucha muzyki raczej klubowej i takiej co w radio leci. Wiec nie mówcie o jakis skrajnościach, bo autorka chyba by to zauważyła wczesniej

Gość marlena-6-6-6
wogóle co to za materiał na ojca taki kibol...

Jak ktos chce bić żone, pić, szlajać sie nocami, lać itp itd to nie musi być kibolem, wystarczy ze jest sobą.

Gość never!!!
To ja trafiłam na skrajne denny przypadek.:(

a co za materiałem na ojca jest motocyklista? JEździ na zloty i chleje. A co za materiałem jest artysta? 2 lewe rączki nic w domu nie zrobi? Można tak wymieniac w nieskończoność. Tylko zcy mowimy o patologi która chyba by dziewczyna juz wczesniej poznała, czy o facecie który poprostu lubi isc na mecz i podrzec gebe. Przypuszczam ze on te przyśpiewki spiewa bo sie je śpiewa i tyle nie przywiązując wagi do tych żydów nawet

Ja osobiście serio wole zeby moj poszedł na mecz podarł sie i robił tam co robi poki mi z obitym pyskiem własnie po dwóch dniach nie wraca, wyżyje sie itp, niż miałby sie czepiać w domu, łazić chlać z kumplami na piwo.