Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwona.bartol85

podglądanie w moim domu mojego szwagra co wy na to ?

Polecane posty

od niedawna zauważyłam pewną możliwość w moim domu. Mieszkam z siostrą ona ma już rodzinę,dzieci ja zajmuję jeden z pokoi u nas. Mam fajnego szawgra którego muszę się przyznać podglądam w kąpieli itd. Po prostu ukryłam w łazience kamerę od skype w takim miejscu że mam pełny obraz na łazienkę i oczywiście nikt nie wie o niej. Marek bo on tak ma na imię ma 32 lata mnie bardzo kręci mimo,że noo to szwagier. Podglądanie jego to najbardziej przyjemna część dnia jeżeli i ja wtedy jestem w domu. Jak sobie siedzę przy kompie to mogę bez kłopotu tam do łazienki zerknąć bo to za ścianą a kamera emituje obraz. Przez kilka ostatnich dni udało mi się widzieć więcej niż się spodziewałam chcę się z kimś tym nie codziennym doświadczeniem tudzież widokiem podzielić. Marek pracuje różnie ale jak przychodzi z pracy to zawsze chwile z siorką pogadają jak to małżeństwo i szykuje sie do kąpieli lub takiej delikatnej toalety po pracy wiec jak by się znalazła jakaś chętna to mogę wtedy kamerę w łazience włączyć i się pochwalić nim mnie to nakręca bardzo i jestem bardzo ciekawa czy są tutaj takie kobiety dziewczyny co tez podglądanie lubią. Jeżeli tak i się tego krępujecie to podam swojego skype-a jestem pod nickiem takim jak tutaj czyli iwona.bartol85 możemy sobie poklikać o tym tam. Nie wiem czy to dla was coś fajnego czy nie ale ja chce pogadać o tym. pa noo i w sumie to czekam na sygnały od was i dyskusję

Gość Daniellos
a na kąpiącą się siostrę nie ustawisz?? :P

wiesz ja jak mam sobie popatrzeć to wolę to czyham na szwagra bo uważam że jest oki ale siostry nie patrzyłam nawet jakoś wiesz siostra mnie nie rusza chyba rozumiesz ogólnie mam kilka ulubionych dziewczyn ale nie wiem kim są mam kłopot z ich identyfikacją

Tłumaczenie: ""Cześć, mam na imię Zygmunt, chociaż wolałbym Marek, bo tak miał na imię największy yebaka na naszym osiedlu. Niestety ja jestem tylko marną imitacją prawdziwego yebaki dlatego wiem, że żadna kobieta się mną nie zainteresuje. Dlatego postanowiłem udawać kobietę i pokazywać się na kamerkach udając, że to nie ja, tylko mój niewydarzony szwagier.

Gość gość
dobry pomysł z tą kamerka