Gość Paralektyk789 Napisano Listopad 24, 2012 Hej może to już było nie wiem czytałam podobne tematy ale w sumie może dowiem sie cegoś jeszcze dzisiaj w nocy obudzilam sie usiadłam i zalała mnie fala zaczęło mi się strasznie w glowie krecic i mialam wrazenie ze zaraz zemdleje zeszlam na dol z pokoju obijajac sie o meble itd w koncu trafilam do lazienki przemylam twarz bylam silnie wystraszona cisnienie to mialam 154/94 a puls 136 xD haha no i jak sie kladlam to bylo tylko gorzej wiej w koncu bylam tak zmeczona w nocy ze usnelam na prawie siedzaco bo inaczej nie dalabym rady. rano czulam sie dziwnie tez jakos slabo ostroznie robilam wszystko a zmeczona to bylam strasznie spalam jakies 3-4 h w nocy do tego caly stres moze to sie odbilo poszlam do lekarki i oczywiscie wszystko w porzadku badania krwi zrobie dopiero po weekendzie ale powiedziala ze nic mi nie jest i ze jestem mloda wiec mam ciekawsze zajecia niz wynajdowanie se chorob-.- wiec zas odeszlam jak zwykle slyszac iz jestem zdrowa jak ryba jednak sie tak nie czuje jakos nie umiem sie skoncentrowac na niczym poszlam spac p0o poludniu a jak sie obudzilam to zanim sie ogarnelam to myslalam ze jest nastepny dzien i ze wieczorem poszlam spac a nie w poludnie jakiegos psikusa mi zrobil moj mozg xD jestem strasznie nieogarnieta po tym pierwszy raz w zyciu cos takiego mialam co sie dzieje jakie sa mozliwosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach