Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opisze moją sytuację

opisze moją sytuację

Polecane posty

Czy ja jestem nieudacznikiem ? Bo cały dzień mi tak ojciec truje. Całe życie dostawałem w dupę. W szkole itd. Nigdy nie miałem jakiejś dziewczyny. W gimnazjum jedynie były 3 zakochane we mnie i na przemian się zmieniały 2 mnie trzymały a jedna całowała. Potem wielka miłość i zawód i tak 2 razy. Zawsze chciałem coś studiować zaocznie ale tego nie było. A rodzice całe życie mieli mnie w dupie. Zrobiłem licencjat z czegoś innego. Bo oczywiści brat dostał na studia, kupili mu mieszkanie itd. Ja nic nie dostałem czasem 2pln na bułkę. Potem udało mi się znaleść dobrą pracę. Ale w pracy była katorga praca po minimum 16h dziennie. A szef nie płacił nadgodzin. Wytrzymałem tak rok. Zwolniłem się. A gość nie dał mi żadnego listu polecającego czy coś. Potem znalazłem super pracę ale mieli zadzwonić do poprzedniej. I w ten sposób nikt nie chciał mnie zatrudnić. Teraz pracuje w domu zdalnie. A rodzice jadą po mnie. Całe życie po dupie...

Najgorsze jest to że im pomagałem wiecie. Wyremontowałem 2 pokoje za 8tyś. Bo mieszkałem w syfie po prostu. TV kurwa wszystko. Każde co potrzebują to doradź. W dodatku rola. Co roku zapierdalaj. A brat który zawsze coś dostawał popierdolił to i nie było go w domu od 2 lat. A ja jak ten głupi licząc że może kiedyś to docenią czy nie wiem ja pierdole.... Najbardziej żałuje tych 8 tyś. Wtedy wynajoł bym mieszkanie w dużym mieście i miał jakąś tam pracę i wspinał się znowu. A tak zawsze zadzwonią do byłego szefa a ta szuja takie głupoty gada. Kiedyś poprosiłem znajomą by zadzwoniła i zapytała o mnie. To że wymigiwałem sięod roboty, że się nie znałem itd. A prawda jest taka że miałem 2 miejsce pod względem wydajności. Że jw zapiepszałem minimum do 17 18. Czasem do 24. Mając płacone za 8h... jestem zjebany

Gość deficyt
musisz wyrwac sie z tego

Na to licze że za miesiac pierdolnie jakiś meteor i wszystko w pisdu........

Gość Nastolatka15
Obciagne ci od razu ci sie humor poprawi

Gość deficyt
latwo mowic ze musisz cos zmienic ale z tego co widze uwazasz siebie sam za nieudacznika

A bo zjebałem sobie życie przez kobiety.... Przez jedną nie uczyłem się do matury. Zdałem nie najgorzej nojgorzej. I przez nią zostałem w tym mieście. Przez drugą przeniosłem się do innego miasta.. Itd. Głupi wierzyłem w miłość.

Gość deficyt
nie Jestes nieudacznikiem po prostu w zyciu dokonales zlych decyzji . za szybko na zwiazki .

Ludzie w moim wieku mają żony, dzieci...

Gość deficyt
mowisz ze Twoj brat dostal na studia od rodzicow a Ty nie . dlaczego ? nierowno was traktuja ?

Gość deficyt
Jestes od niego mlodszy starszy ?

Gość deficyt
tak ale wtedy jeszcze za szybko .

Szkoda gadać......... Dostał mieszkanie, 160 tyś na długi, wysłali go za granicę i do dziś mu co chwile coś ślą. Sam jestem sobie winny. Mimo że ich nienawidzę starałem się podlizać albo nie wiem...

Gość deficyt
dlaczego byles gorzej traktowany ?

Gość deficyt
u mnie jest tak ze ja jestem inaczej traktowana a moje siostry inaczej .

a skad ja mogę wiedzieć? Wiem jedynie ze nie byłem planowany. Że mieli mnie oddać do domu dziecka. I często żałuje że mnie nie oddali.

Gość deficyt
ludzie sa tacy jacy sa nic nie zmienisz . troche przykro mi z powodu Twojej sytuacji ale pamietaj ze nie Jestes uzalezniony od rodzicow i masz prawo do szczescia .

Gość markizza33
przypomnij sobie przypowieść z biblii o synu marnotrawnym dwóch było a jeden roztrwonił kase wrócił do domu i ojciec przyjął go jak króla a ten co pomagał nic nie dostał nie równo jestesmy traktowani ja też tak mam ale Bóg nam to wynagrodzi uwierz w to

Gość mądralla..................
czekaj, czekaj...od szefunia to można wydębić odszkodowanie. On nie ma prawa udzielać info o Tobie przez tel. Powinien dostać pismo od zainteresowanego następnego pracodawcy i w odpowiedzi może udzielić informacji. Szkoda, że nie nagrałeś tego, co powiedział znajomej :( Mógłbyś z tym iść do sądu. Firma nie ma prawa zgodnie z ustawą o ochronie danych nawet umieszczać na swojej stronie informacji, kiedy u nich pracowałeś, bo to nie jest informacja związana z bieżącym zatrudnieniem.

prawdopodobnie możesz go pozwać o ochronę dóbr osobistych i dobrze mieć dowody tego, że tyrałeś tyle godzin.

co więcej skoro szef stale łamał Kodeks pracy nie płacąc za nadgodziny to gdybyś to udowodnił miałbyś prawo sam rozwiązać umowę za to,że to on narusza obowiązki jako pracodawca..to jest chyba par.55KP../tylko musisz mieć dowody/

nie jesteś nieudacznikiem, tylko brak ci wsparcia