Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszędzie te dzieci blogowe

Blogi z dziecmi.

Polecane posty

Ostatnio wszędzie o tymwww.vivioli-babiesfashionlife.blogspot.com/ Na dzieciowo, na chustach i teraz patrze tutaj też. Coraz więcej dyskusji i wątkow. No ale powiem wam że na mnie to trochę zadziałało. Mój Kacek już po domu w rajtkach i bodziaku nie biega. A jak wychodzimy to chwile pomyśle zanim cokolwiek mu dam do ubrania. Co wy myślicie? Jak bym miała więcej kasy, to kupowałabym takie ubranka. Jest ten jeszcze jeden blog gdzie mama pokazuje zestawy z lumpeksu. szafa czy szafiarka. Ale te Wivi i Oli to mój ulubiony. Jakie blogi wy znacie takie dla mam i dzieci?

Tu dla leniwych www.vivioli-babiesfashionlife.blogspot.com/ Ogolenie to nieżle po nich jadą, ale zastanawiam się dlaczego, podajcie inne blogi, chętnie pooglądam inne dzieci.

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaee
Prosze Cię bardzo...Czytam multum blogów, mam masę znajomych w wirtualnym świecie (szczególnie młodych mam) i żadna z nich nie robi ze swoich dzieci modeli...Ja rozumiem ładnie ubrać ale zaraz takie szopki ? Później dziecko będzie palcami wytykało inne dzieci które mają niemarkowe bądź niemodne ubrania bo ich rodziców na nie nie stać bądź nie mają czasu szukać w szmateksach...Sama lubię ładnie ubrać syna ale nie popadam w paranoję, mam mase innych spraw na głowie a nie chodzenie po sklepach, ubierania dzieci jak z katalogu, pstrykanie fotek itd. Komuś się nudzi ma kasę i czas ? Proszę bardzo ale nie róbmy z nich Bóg wie jakich dzieci...ah i oh bo mają fajne ciuchy ? A ciekawe co w głowach mają i ile mama im poświęca czasu.

Gość bgvnvnnn
wspołczuje tym dzieciom takiej matki, jeszcze od ziemi nie odrosły a już za manekiny robią. co ta matka ma w głowie? i drugie pytanie: co ten chłopiec ma na uszach???

Gość bgvnvnnn
a dzieci mają na imie Olivier i Vivienne. no coz, to wiele wyjaśnia :)

no ok, co kto lubi. Jakie te inne blogi ?