Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martita250

pomóżcie wybrać

Polecane posty

Gość martita250

mam 26 lat jestem w 7 letnim zwiazku z chlopakiem 30 letnim o imiemiu marcin nie laczy nas nic. nie mamy dzieci nie jestesmy po slubie nawet w narzeczenstwie. zwiazek nasz chyba jest bez sensu poniewaz od samego poczatku byl jakis dziwny. spotykalismy sie tylko w weekendy jak szlismy na jakas impreze czy do pubu zawsze placilam za siebie. ja dosc szybko przedstawilam go swojej rodzinie a on zabral mnie do siebie po 3 latach. do dzis nie znam jego rodzniny poniewaz oni sie nie odzwiedzaja itp. chcialam z nim dziecko i slub a on nie. przestalam o tym mowic. wszyscy w mojej rodzinie go akceptuja poniewaz nie daje sie poznac. u niego na pierwszym miejscu zawsze jest mam tata i brat. gdy stracilam prace nigdzie nie wychodzilismy poniewaz nie mialam pieniedzy. a on nie zaproponowal ze zaplaci np za jakis wypad gdzies. jak prosila np zeby gdzies moja babcie podwiezc to musialam dac na paliwo. jak zawozil mnie do poznania do lekarza to tez dawalam na paliwo a pozniej mi wypomnial ze musial jeszcze czas tracic na to. powiedzial mi ze on sam na rodzine robic nie bedzie. jakiekolwiek imprezy karnawalowe i sylwestrowe na pol. ostatniego sylwestra chciala o 2 w nocy jechac do domu to zadzwonilam po bratowa ktora po mnie przyjechala a on zostal. w weekend piwko i co weekend tak jest w wakacje piwko na imp piwko.raz sie poklucilismy to mu powiedzialam ze chociaz raz by mi kwiatka na przeprosiny kupil to powiedzial ze nie kupi bo i tak zwiednie i szkoda kasy. w tegoroczne wakacje go zostawilam poznalam innego chlopaka o imieniu pawel ktory dla mnie zrobil by wszystko. zaszlam z nim w ciaze palnowana ciaze. gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ogarnol mnie strach jakis myslalam i zamartwialam sie co ludzie powiedza ze tyle lat w zwiazku bylam i nic nie bylo a tu w nowym zwaizku i tak szybko.tak bardzo chcialam dziecko. niestety w 3 miesiacu poronilam. nie wiem co mi sie stalo zostawilam pawla i wrocilam do marcina. pawel nie wie ze do niego wrocilam a marcin nie wie ze mialam innego i byla z nim w ciazy. jak zostawilam po tym wzystkim pawla to sie zalamal bo on chcial to dziecko i do teraz chce. nigdy zlego slowa mi nie poweidzial a ja go tak zle traktowalam. zaluje tego tera nie umiem tego wszystkiego odkrecic nie wiem co robic. pawel codziennie do mnie pisze bukiety kwiatow wysyla chce drugiego dziecka. chce slub ze mna i zamieszkac razem. sama sobie zycie skomplikowalam i nie umniem z tego wybrnac. marcin teraz slub chce i moze dziecko ale ja nie chce tego wszystkiego z nim bo mam takie odczucie ze on to robi tylko p to zeby nie zostac samemu przez 7 lat sie nie moglam doprosic dziecka ani slubu a teraz momentalnie nabral na to checi. ja nie bylismy razem to kozystal sobie z agencji towazyskich bo wiadomo facet ma potrezeby. nie wiem co robic doradzcie mi.

Gość woloszanski....
dziecko z gimnazjum a lekcje to juz odrobione?

Gość martita250
nie dziecko