Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza111

szpital czopki co jest grane

Polecane posty

Gość zuza111

hej jestem w ciąży 40tygodniu i 4dni. Jestem w szpitalu bo stwierdził lekarz małowodzie. Jestem od piątku i dostaje czopki do odbytu tylko nie wiem dlaczego? Może wy wiecie czemu. I jak długo one się rozpuszczają?

Gość ijhf
jak mozna nie spytac sie jakie lekarstwo daja ci w szpitalu, tylko sie pytac na kafe? pakuja ci w dupe cos a ty nie wiesz co???!!! tak bardzo wierzysz lekarzom?

Gość zuza111
jak się pytam pielęgniarek to one albo nic nie mówią albo mówią nie wiem. A lekarzy to nie ma w weekend bo nie chodzą.

Gość ijhf
w weekend sa lekarze dyzurni i tez chodza na obchod... a pielegniarka przeciez musi wiedziec co ci daje, bo ma rozpiske i rozklada leki... moze troche asertywnosci? dorosla kobieta, a zachowuje sie jak dziecko... ja bym nie brala leku o ktorym nie wiem na co jest i jak sie nazywa

Gość zuza111
dowiedziałam się czopki ma skrócenie szyjki. Ale nie wiedziałam ze czopki mogą skrócić. To mója pierwsza ciaza

Gość Na położnictwie
są położne i one nie wiedzą ???

Gość Kowalska ze szpitala
Nie najezdzajcie na dziewczynę Ja jestem wygadana, osobs, nie boję pytać 2 tyg leżałam w szpitalu jesrem w 7 mies. Pielegniarka wola do zabiegowki mowi prosze sie odwrocic odwracam a ta pakuje mi w posladek zastrzyk, pytam z bólem na, twarzy na co to A,ona ; pomoze pani Eeeeee ? Na co ? I w tym momencie mdleje Po 2 godzinach inna , _ pani kowalska ? Tak ! Prosze tabletke połknąć Eeeeee ? Na co , co to jest? Na bol prosze pani no polykac co sie tak gramoli Po obiedzie znow zastrzyk dopytuje sie jaki, co to , po co i czemu tak boli U chciała oani dziecko to niech sie męczy Po tych zastexykach bylam pol przytomna, apatyczna, krecilo mi sie w głowie Wkoncu na obchodzi po moim pytaniu, odpowiadaja ze to rozkurczowe Ale szybko zamykaja karte i ida dalej Dopiero 3 dnia dowiedzialam sie jak nazywaja sie zastrzyki, jak tabletki, antybiotyk ktory mi podawano piznalam na karcie wypisu ze szpitala A i leżałam tam tydzień a dopiero 5 dnia zrobiono mi usg A tak przez 5 dni tyljo raz badanie ginekolog. Bylo swieto wiec tylji,lekarze dyzurni ktorzy o niczym nie decydowali i na nic nie odpiwiadalu kazali czekac na oiwrot ordynatora