Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauszka

PRAWDOPODOBIEŃSTWO CIĄŻY

Polecane posty

Gość klauszka

cześć dziewczyny mam mały problem wynikajacy z mojej małej wiedzy na ten temat. brałam tabletki anty przez 2 miesiace, odstawiłam je po 2 opakowaniu z przyczyn finansowych. dostałam normalnie krwawienia z odstawienia i po tym "okresie" 3 dni współżyłam bez zabezpieczenia. Czy jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? czy moje hormony i cykl mogły wrocic tak szybko do normy? Czy organizm potrzebuje czasu? teraz kłuje mnie troche jajnik ale mineło dopiero nie całe 48 h od tego wiec to pewnie skutek odstawienia tabletek. moj sluz przed stosunkiem był biały metny taki wiec chyba jak w dni nie płodne. Bardzo proszę o rade.

Gość vbnj
brałaś krótko tabsy więc organizm mógł szybko wrócić do normy. skoro dziewczyny na tabletkach wpadają (albo w momencie, gdy zapomną jednej) to Ty miałaś szansę tym bardziej

Gość klauszka
ale teoretycznie owulacje powinnam miec ok 14 dnia tak miałam zawsze..(obserwacja na podstawie tempeartury, śluzu itp) czy mogło sie to przesunac na sam poczatek?

Gość Renkaaa
Tak, bo po odstawieniu tabletek spada nagle poziom hormonów i może dojść do owulacji. Zanim organizm się przestawi na normalny tryb trochę mija. Szansa, że jesteś w ciąży moim zdaniem jest ogromna!

Gość klauszka
aha rozumiem.. a co z tym śluzem?