Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość altus

Zoxin-Med kontra Nizoral

Polecane posty

Gość altus

Bardzo dużo opinii przeczytałem dotyczących tych dwóch produktów, dlatego ten watek. Jakbyście jednoznacznie mieli powiedzieć, który jest lepszy?

Mi nizoral pomaga natychmiastowo. Ale koleżanka mówiła, że na nią z kolei w ogóle nie dziala, więc to sprawa indywidualna..

Gość letacz
W sumie ciężko porównać, aczkolwiek jeśli już to Zoxin-med. Wszystko dlatego, ze mają identyczny skład, ale zoxin jest trochę tańszy : )

Gość pyrek
Szczerze mówiąc myślę, że skoro są identyczne w składzie to wybieram ten tańszy mentalność typowego polaka ;)

Gość aviator28
farmaceutka w aptece powiedziała mi, że jak chce mieć dobry i efekt i nie przepłacić, to poleca zoxin, bo skład identyczny, taki sam co Nizoral i Noell, a tańszy więc po co przepłacać (i działanie również). No i miała rację. Stosowałam zoxin wg zaleceń na ulotce i efekty były błyskawiczne:) do tej pory nie mam większych problemów z łupieżem. The best.

Gość fgft5464
Nizoral to szampon sterydowy. Kiedyś był dostępny bardzo dobry szampon Polytar(zielony) ale został wycofany(chyba za to, że był skuteczny).