Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andromeda_ona

poronienie jak to wyglada

Polecane posty

Gość herrr
zależy który tydzień. Jeśli pierwsze 4 to niektóre kobiety nawet nie wiedzą, że były w ciąży i poronienie mylą ze zwykłą miesiączką

hm spoznial mi sie okres tydzien w nocy dostalam a bol byl niesamowity ! Myslalam ze zemdleje do tego lecialo jak z kranu i do tego ogromy skrzep czy cos podobnego. I sie zastanawiam czy to bylo poronienie...

Gość aaagata
spóźniał mi się okres 2 tyg. . zaczełam krwawić ... ból większy niż przy miesiączce.... straszne skrzepy .... obwite krwawienie.... prawie 2 tygodnie krwawiłam ... poszłam do ginekologa potwierdziło się ... poronienie... radzę iść do lekarza...musi Cię zbadać ... u mnie organizm oczyszczał się naturalnie , ale istnieje możliwość,że trzeba wypisać antybiotyk a nawet mogą położyć Cię do szpitala na zabieg oczyszający....

antybiotyki akurat biore... A jak bylam u gina w piatek o zadnej ciazy nie bylo mowy ino ze nadzerka potem cytologia i leze na antybiotykach. Ale fakt brzuch mnie bolal juz 2 tyg wczesniej...

Gość aaagata
a badał Cie ginekolog ? Robił test ciążowy ??

Gość Ilia b.
ja kiedyś wywołałam poronienie, troche krwi, spodziewałam się wiecej, troche skurczów - ale były znośne - i po wszystkim. To był chyba 6 tydzień czy 5

Gość aaagata
Ilia b. - nie mogę uwierzyć w jaki sposób o tym piszesz ... przykre...

Gość Ilia b.
ten skrzep mógł być płodem, ale niekoniecznie. Kiedyś cierpiałam na krwawienia w środku cyklu i miałam nieregularny okres, brałam tabletki ale i tak niewiele to dawało i zaszłam w niechcianą ciąże jak na złość. Ale poronienia mogą wyglądać różnie. Chociaż w Twoim przyadku to mi wygląda na jakąś chorobę (mam nadzieje że jak już to nic poważnego )

Gość Ilia b.
i - indywidualiści tak mają ;)

Gość Ilia b.
ateisci *

Gość bonnie B..
aborcja to nic złego, nie każdy chce chodzić z brzuchem. A co do poronirnia to corazczęściej dochodzi do tego że embrion po prostu robi się nieżywy i jest tak wydalany.

tak badal... Nic nie mowil na tescie tez ze nie jestem a jednak to nie wygladalo do konca jak skrzep krwi bylo takie biale chocby z niteczka malo pamietam bo tak bolalo i tak slabo mi bylo ze sie polozylam.

Gość Ilia B.
Może coś grzybicznego. Nie wiem. Ciężko wykryć ciąże w bardzo wczesnym stadium, jak to było poronienie to ciężko teraz będzie stwierdzić że zaszłaś kiedyś w ciąże.. ale nie wiem, więc sie już nie odzywam ;P

Gość aaagata
jak się dokonuje aborcji to się idwie do piekłą, szatan wstępuje w kobiete, tylko facet może decydować o tym czy chce dziecka czy nie, kobieta tylko rodzi i się opiekuje, nie rozumiem podejrzewasz poronienie i tak spokojnie o tym mówisz - powinnaś powiedzieć facetowi a on powinien Cie za to pobić, taki jest islam, a islam mów prawde

zrob test ciazowy ...hcg mimo ze juz ciazy nie nadal jest wysoki i do paru tygodni sie utrzymuje na wysokim poziomie-takim ze test wychodzi pozytywny

zrob test ciazowy ...hcg mimo ze juz ciazy nie nadal jest wysoki i do paru tygodni sie utrzymuje na wysokim poziomie-takim ze test wychodzi pozytywny