laleczkowo 0 Napisano Listopad 25, 2012 Hej, chciałam się Was zapytać kobietki czy przy braniu regularnie tabletek anty stosujecie również prezerwatywę bez końca w środku? Chodzi mi też o "przypadkowy" seks ( brak chorób itp na 100000 % ) :) Pozdrawiam ;-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herrr Napisano Listopad 25, 2012 Tak, w przypadku "przypadkowego seksu" to objaw zdrowego rozsądku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczkowo 0 Napisano Listopad 25, 2012 przypadkowy nie przypadkowy... w sumie nie przypadkowy bo już 3 raz z tą samą osobą tak wyszło ... i nie do końca . więc nie mam się czym obawiać ? jutro lub dziś mam dosać krwawienia,(tabletki daylette 24+4) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiulka9331 Napisano Listopad 25, 2012 hej. ;d ja w innej sprawie, stosujesz tabletki anty? możesz mi powiedziec jaka jest mniej więcej cena i czy był jakiś problem z ich przepisaniem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herrr Napisano Listopad 25, 2012 no wiesz, nawet po 3 razie nie wiesz przecież, czy partner nie ma HIV misiulka9331 u ginekologa nie ma raczej problemu z przepisaniem tabsów, chyba, że są jakieś przeciwskazania (choroby w rodzinie). Tabletki różnie od 20 wzwyż,ale średnio 30zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiulka9331 Napisano Listopad 25, 2012 dziękuje za info. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczkowo 0 Napisano Listopad 25, 2012 nie ma na pewno :) zawsze stosował prezerwatywy, z resztą nie mogłoby dojść do zakażenia.. nie doszedł we mnie . misiulka9331 Tabletki Daylette, te które ja stosuję kosztują ok,37 zł . Nie sa one refundowane, ale są tańsze nawet za 16 zł :) musisz rozmawiać o tym z ginekologiem :) nie ma problemu z wypisaniem recepty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herrr Napisano Listopad 25, 2012 ale jest też coś takiego jak preejakulat (takie kropelki przeźroczyste się pojawiają u facetów), który może zawierać wirusa HIV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczkowo 0 Napisano Listopad 25, 2012 no niby tak, ale na pewno chory nie jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herrr Napisano Listopad 25, 2012 no wiesz, jest milion innych chorób, którymi można się zarazić, a o których sam zarażony nie ma pojęcia, bo objawy dają np. po kilku latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach