Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhiherhreo

Jakie z charakteru sądziewczyny, które lubią być poniewierane w łóżku?

Polecane posty

Gość rhiherhreo

Takie, które lubią ostry seks, bicie, mocny dotyk?

albo wręcz przeciwnie, poza łóżkiem wydają komendy wojskowe prosząc o wyniesienie śmieci :D

Gość fijefiórka
mam na ten temet swoją teorię, ale postanowiłam nie wdawać sie w dyskusje z nickami w stylu: gqulertyuiop ypodiuytdrew 23ergfthjk, lkjuyt5r43 kto tam siedzi, bezmózgie booty?

Gość i like it_
ja należę do takich kobiet, o jakie pytasz i zdecydowanie nie jestem spokojna, ale też nie wydaję komend wojskowych nikomu :D normalna, pewna siebie kobieta z klasą, jak wiele innych, ubrana elegancko z odrobiną zmysłowości, bez jakichś ekstremalnych cech charakterystycznych

Gość kittka....
Ja jestem raczej ostrą laską, nie dam sobie w kaszę dmuchać, jestem pewna siebie, pyskata. Ale w łóżku pragnę być zdominowana, sponiewierana, pragnę się poddać. Chce doznać pełnego oddania ze swojej strony, może nawet bólu. Niestety nigdy tego nie doświadczyłam. Mój charakter przyciąga raczej słabych facetów, którym imponuje moja postawa.

Gość kittka, mam identycznie
:O lgna do mnie slabeusze, a ci silni sie boja. A ja lubie w seksie hardcore.

oni się nie boją, ale nie są zainteresowani , bo szukają bardziej kobiecych cech charakteru, a pyskatość taką nie jest :) po prostu pewni siebie, dominujący faceci wolą kobiety kobiece, tak jak wy szukacie męskich cech u facetów

Gość zazwyczaj szare
i ciche