Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hort

Czy szampony na wypadające włosy działają?

Polecane posty

Gość hort

Szczerze powiedziawszy nie wiem jak inne szampony, ale mnie pomaga Dx2. Był to mój pierwszy krok, żeby zacząć z tym walczyć i jak się okazało bardzo trafny. Zdecydowanie polecam.

Gość ggrrr
Jak dla mnie szampony są do kitu, wolę brać doustnie, bo moim zdaniem przez krew lepiej się przyswaja. Biorę kapsułki Dx2.

Gość frrryt
Na mnie działa tylko dx2, także polecam.

Gość maciaszek
Ja też jestem zwolennikiem kapsułek Dx2

Gość lesia254
jeżeli wypadają bardzo włosy na pewno jest tego jakaś przyczyna.

Gość dadadam
nie wiem czy reklama czy nie, jak dla mnie, nawet jeśli to nie przeszkadza mi to, w sytuacji gdy produkt jest skuteczny, a o tym dx2 słyszałem dobre opinie od najbliższych.. Sam nie stosuje bo nie muszę, ale pozdrawiam reklamówców- jeśli faktycznie nimi jesteście :)

Gość zbych_warsz
Innego szamponu to ja już nie będę używał, zahamował mi wypadanie, bardzo mnie to cieszy, bo bałem się, że w tak młodym wieku zostanę łysy.

Gość Na biurku Oli
Ja używałam szamponu Garnier Neril, dostępny w aptece. Śmierdzi, ale jest skuteczny. Jedyny minus jest taki, że na początku kuracji włosy wypadają jeszcze bardziej, ponieważ pozbywamy się wszystkich martwych włosów. Zapraszam na bloga http://nabiurkuoli.blogspot.com/

Gość Moje włosy00
Spróbuj szamponu Dermatopoietin a już na pewno serum z tej samej linii. Powód: zatrzyma wypadanie włosów w ciągu 72 godzin. Wiem , że brzmi jak bajka , ale działa! Co do tego szamponu - będzie wpomagał działanie serum a przy okazji włosy staną się nieziemsko blyszczące! Polecam! do kupienia online ( min. doris dorin , stibio )