Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anmu86

Pytania do mam o Wasze doswiadczenia w macierzynstwie

Polecane posty

Gość anmu86

hej na sam poczatek zadam 11 pytanek o Wasze doswiadczenia z dzieciaczkami,potem beda kolejne pytanka,czekam na szczere odpowiedzi,pozdrawiam Oto moje pytania: 1. od kiedy piszesz bloga? 2. co skłoniło Cię do jego napisania? 3. ile lat/miesięcy ma/mają Twoje dziecko/dzieci? 4. czy Twoje dziecko lubi wózek? 5. jak zasypiało Twoje dziecko? 6.karmilas piersią? 7. jak wygląda typowy dzień Twojego dziecka? 8. jak wygląda Twój typowy dzień ? 9. jesteś w domu z dzieckiem czy wróciłaś do pracy? 10. Twoje ulubione zajęcie? 11. jak wspominasz narodziny swojej pociechy?

Gość laptopa najlepiej
1. Nie prowadzę bloga 3. Dwa lata i 5mcy 4. Tak 5. Sam w łożeczku 6. Nie 7 i 8 za długie :) wstajemy,jemy,bawimy się, spacerujemy, pomaga mi w zakupach, w pracach domowych itd. 9. Tak 10. Lepienie z gliny 11. Dobrze,wszystko poszło sprawnie-planowane CC

Gość laptopa najlepiej
*9 Tak jestem w domu

Gość singielka800
przykre musiałam oddac do adopcji , bo głodowały razem ze mną

Gość buhahhahahaa
Skąd pomysł, że każda matka pisze jakiegoś durnego bloga? :D

Gość Gratzz
1. od kiedy piszesz bloga? Nie piszę. 2. co skłoniło Cię do jego napisania? 3. ile lat/miesięcy ma/mają Twoje dziecko/dzieci? 3 miesiące 4. czy Twoje dziecko lubi wózek? Bardzo, zawsze w nim śpi. 5. jak zasypiało Twoje dziecko? Nocą same w łóżeczku, w dzień na rękach i przenosiłam. 6.karmilas piersią? Tak i karmię nadal. 7. jak wygląda typowy dzień Twojego dziecka? a) 8 wstajemy, jedzenie, zmiana pieluszki b)9-10 zabawa - grzechotki, mata, karuzelka, huśtawka c)10 karmienie, zmiana pieluszki d) 11-14 drzemka - spacer e)14 - karmienie, zmiana pieluszki 15-19 zabawy, karmienie, przewijanie 19 - kapiel, karmienie i spac. 8. jak wygląda Twój typowy dzień ? Jw :D W miedzyczasie sprzatanie i czas z mezem. 9. jesteś w domu z dzieckiem czy wróciłaś do pracy? Jestem w domu i bede do 2 lat. 10. Twoje ulubione zajęcie? Chodze na basen :) 11. jak wspominasz narodziny swojej pociechy? Szybko i sprawnie - planowane cc.

Gość N. Weigle
1. Nie piszę, bo mi się nie chce, za to czytuję ich dziesiątki (z czego tylko 3 polskie). 2. Nic mnie nie skłoniło, ani nie skłoni. 3. Niecałe 2 lata. 4. Lubi. 5. Wszędzie (w chuście, w kołysce, w łóżeczku, w wózku, w foteliku, na tacie, na mamie i każdym kto zechciał robić za materac, na krzesełku w czasie jedzenia też i kole dmuchanym na basenie). 6. Karmiłam. 7. Śpi, je, robi w pieluchy, bawi się , brudzi, bałagani, tańczy, słucha bajek i muzyki, jest na powietrzu itd. itd. itd. 8. Śpię, jem, pracuję, zajmuję się dzieckiem, domem, robię zakupy, czytam, uczę się, trenuję, imprezuję, siedzę za długo w łazience, poświęcam czas związkowi itd. itd. itd. (w różnych konfiguracjach, bo każdy dzień wygląda inaczej, szczególnie w podróży ...a sporo się ostatnio kręcimy) 9. Wróciłam na pół etatu. 10. Jest ich kilka. 11. Miło. Nie było tak strasznie.