Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmanuellaa

Z jakiego kraju są najlepsi kandydaci na mężów?

Polecane posty

Gość O czym wy pierdzielicie
Polska też jest zaliczana do krajów zachodu jesteśmy coraz bogatsi i coraz bardziej liczymy się na świecie a różnice z zachodem są minimalne jedyna to chyba taka że tamci sa starzy :D a my młodzi

Gość łąki pola lasy
17:34 [zgłoś do usunięcia] gmdka "Tylko, że ja codziennie widzę w necie krytykę polaków wobec kobiet, wystarczy zajrzeć na jakikolwiek portal i od razu sypią się negatywne komentarze w stosunku do wyglądu kobiet." ­ dokładnie, a jak się pojedzie do włoch, hiszpanii to nie można się opędzić od facetów, zwłaszcza jak się jest blondynką, tam faceci potrafią adorować kobiety i to w głównej mierze dlatego są wysoko w każdych rankingach, bo kobiety są nimi oczarowane, nie to co buractwo z polski, przechlane oczy, czerwone gęby, łby ogolone na zero i zero kultury, oczywiście nie wszyscy no ale wiadomo, że polacy to nigdy nie będą ci z wyższej półki, a nawet tej średniej... co jeszcze? może jeszcze wspomnę o całym UK tam to też co chwila zapraszają na kawę, spotkanie, randkę, nie są może tacy bezpośredni jak włosi czy hiszpanie - wiadomo inna kultura, ale też potrafią zadbać o kobietę.

Gość O czym wy pierdzielicie
Blondas_Kraków Ja tam nie widze ani blondynów ani blondynek ( naturalnych ) sami bruneci i brunetki wszyscy mają brązowe kasztanowwe lub czarne włosy a wszystkie to są ciemne włosy więc bruneci a naturalnych blondynów o jasnych zółtych włosach lub troszkę ciemniejszych złotawych nie ma

Gość tyiuytr
Blondas_Kraków Spójrz na zdjęcie chrobrego nie ma jasnych włosów a to wszystko przed walkami z turasami i mongołami !

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxxxxx
brunetki są pospolite :o

Gość Blondas_Kraków
Co ty pierdzielisz właśnie najwięcej jest osób z włosami koloru ciemnoblond lub szatyn tak facetów jak i kobiet!

Gość twedzc
ty nie żaden blondyn tylko czerwony indianiec blondynów nie ma są rzadcy i epiccy sami bruneci zobacz wszedzie na świecie sami bruneci każdy murzyn i azjata jest brunetem tylko Biały ma lepszą transmutację genów i może być różnorodny ale i tak najwięcej jest ciemnowłosych

Gość twedzc
Pewnie sobie farbujesz włosy i myślisz że jesteś bossem

Gość qazqa
"KIedyś widziałam pewien eksperyment przeprowadzony w usa, przedstawiano nagie fotki kobiet mężczyznom i oni mieli opisać to co widzą. Oceniali je w samych superlatywach, skupiali się na zaletach, zawsze znaleźli w nich coś pięknego mimo, że tym kobietom było daleko do ideału. Widziałam też polskie komentarze do tego artykułu. Można się spodziewać co tam wypisywali (słonice, tłuściochy, staruchy, galarety itd) " również widziałam ten eksperyment a co do tematu to byłabym za Skandynawią. Norwegowie, Szwedzi, Duńczycy

Gość twedzc
Co ty pierdzielisz właśnie najwięcej jest osób z włosami koloru ciemnoblond lub szatyn tak facetów jak i kobiet! To nie blondyni szatyn ma jasne włosy ??? brązowe włosy to też są ciemne włosy tylko żółte lub złotawe ewtualnie jasnobrązowe mogą się zaliczać do blondynów ciulu ! gngam stal woow wo jodzia miodzia ! wow ow ow

Gość twedzc
chyba wyjade sobie do honkongu

Gość to za jego czasów...
"Spójrz na zdjęcie chrobrego ..." To za jego czasów,były już aparaty fotograficzne????:O

Gość jak juz
to tylko Niemiec, konkretny, wie czego chce i dba o rodzine.

Każdy dobry, byle biały i byle z mojego kręgu kulturowego, a na Polaków narzekają chyba te, co nie mają powodzenia i liczą na cud za granicą

Polska x9 Norwegia x5 Niemcy x5 :classic_cool:🖐️ Belgia x4 Anglia x3 Ameryka x3 Hiszpania x3 Holandia x2 Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Walia x1 Węgry x1 Chiny x1 Indie x1 Litwa x1 Peru x1 Rosja x1 Szwecja x1

Gość wegierka
Zdecydowanie Wegrzy! Przystojni, dzentelmeni i wszystko co najlepsze. Polacy - nigdy w zyciu!

Gość gagasa
kiedy byłam w RPA na mistrzostwach to był tam na stadionie taki wielki murzyn, myslę o nim po nocach, szkoda że nie zabrałam go do Polski

Polska x9 Norwegia x5 Niemcy x5 Belgia x4 Anglia x3 Ameryka x3 Hiszpania x3 Holandia x2 Węgry x2 :classic_cool: Szkocja x1 Ukraina x1 Włochy x1 Walia x1 Chiny x1 Indie x1 Litwa x1 Peru x1 Rosja x1 Szwecja x1

Gość Małgorzata co ma fiata
Ja bym chciała za męża Izraelczyka lub Żyda.Są bardzo przystojni i dobrze obdarzeni przez naturę.W przyszłym roku zamierzam poszukać takiego kandydata w Polsce lub Izraelu.

Gość olkaaajdij
amerykanieeee :d mniam to sa najlepsze ciacha

Gość Zuzka:)
Szczególnie ci co grają w ten futbol amerykański.

Gość KameliaaaPolde
Oooo to fakt Amerykanie są świetni zwłaszcza żołnierze ..

Gość olkaaajdij
taaaak :) szkoda ze u nas prawie nikt w to nie gra ..:( zaledwie kilka drozyn na cala polske

Gość Laska z dużego miasta
buractwo z polski, przechlane oczy, czerwone gęby, łby ogolone na zero i zero kultury. Ja bym jeszcze dodała ciuchy z napisami EVERLAST LONSDALE i mamy 100% POLAKA :)

Gość olkaaajdij
tak albo jak mysla ze maja bluze z nike albo adidasa to sa bogaci :D

Gość ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny
Darker Pozapie**alaj na budowie cały dzień to zobaczymy ile energii będziesz miała w domu. Łatwo mówić jak się cyferki w Excela wpisuje cały dzień. A na szacunek trzeba sobie zasłużyć bo to towar luksusowy. Widzisz, a ja na przykład uważam, że szacunek należy się każdemu. Gdybym czekała, aż sobie ludzie zasłużą na mój szacunek, to idąc ulicą popychałabym wszystkich i warczała na ludzi w sklepie w zły dzień, no bo przecież sobie jeszcze nie zdążyli na mój szacunek zasłużyć, a zwykłe gesty uprzejmości i kultury są m. in. oznaką szacunku. A już pomijając absurdalność określenia, jakiego użyłeś, żeby powiedzieć co masz na myśli, to warto wspomnieć, że jeżeli się jest z żoną, mieszka się z nią i żyje, to z pewnością zdążyła sobie na jakiś szacunek zasłużyć. W końcu gdyby tak nie było, to po co się męczyć? Ogólnie temat jest jak rzeka i tak naprawdę bez większego sensu. Każda narodowość kształtuje się wśród określonych wzorców kulturowych, jej członkowie mają podobne zalety, ale to nie znaczy, że nie mają wad. Gdyby można było tak wszystko generalizować, to kobiety z całego świata przenosiłyby się do tych kilku krajów, które są zamieszkiwane przez dobrych kandydatów na męża. Nie ma tak fajnie. Jak już ktoś napisał, wszędzie są dobrzy i źli kandydaci, a przede wszystkim wszędzie jest tak, że jeden może być idealny dla Ciebie, a jednocześnie może być uważany za fatalną partię wg innej kobiety. To nie jest kwestia narodowości tylko charakterów. Temperamenty specyficzne dla konkretnych obszarów, owszem, mogą wpływać na zalety wielu mężczyzn danej narodowości, ale jak pisałam, istnieje też coś takiego jak wspólne wady. Wszystko zależy od tego, jakie wady gotowa jesteś akceptować, a jakich nie zniesiesz. I oczywiście działa to w drugą stronę. A zdradzanie? Jak kocha to nie zdradza. Chyba że po pijaku, do tego obezwładniony, lub pozbawiony świadomości. Chyba tylko w takim wypadku mogłabym to zrozumieć.

Gość tylko i wyłącznie
Szwedzi

Gość kobieta zawsze poleci na forsę
nie ma co się oszukiwać. Niemiec, Szwed, Norweg, Holender, faceci z najbogatszych krajów świata. Tylko jedna nieśmiało wspomniała o Węgrze. Polak, który zarabia 10tys./m dla większości tych pań byłby równie atrakcyjny, jak ci wymienieni obcokrajowcy.