Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Visa Electron

Co mam zrobić,żeby facet w końcu zrozumiał??

Polecane posty

Gość wciąż to samo na forum
A to nawet lepszy pomysł. Powiedz im, że ich syn ma poważne problemy z uzależnieniem od gier internetowych i nadużywaniem alkoholu. Może mu przemówią do rozumu. A wypadek zdarzył się dlaczego? Z nadmiaru alko we krwi czy z niewyspania przez gry? Pewnie obie rzeczy się nałożyły. Gdzie są ci faceci, którzy potrafili być dla swoich kobiet i jednocześnie nie rezygnować ze swoich pasji? Wyginęli?

Chodził od tygodnia niewyspany,spał po 2 godziny bo jak tylko kupił sobie tą grę to siedział po nocach...gdy mówiłam mu,żeby szedł spać to tak się wkurzał,że myślałam o tym jak zaraz mi przywali.Dlatego pewnie poszedł do kumpla,bo prosiłam go,żeby mnie przytulił i coś pomógł w domu chociaż bo taki mam młyn.Nie daję rady sama.U kumpla pewnie też siedzieli do rana nad tą pieprzoną grą i ten wypadek jest tego wynikiem.zarwane noce,piwkowanie :(.

Standard. Dobrze, że nie pobił Cię za to, że mu każesz spać. Uzależnienie od gry może się skończyć tragicznie dla osób postronnych...

Gdy napisałam mu,że to koniec to myślałam,że przyjedzie,pogadamy i do niego dotrze w końcu,że rozwalił nasz związek..Niestety on się nie przejął tylko gra i gra.Na oczy nie widziałam,tez teraz mi trzeba żebym straciła pracę bo on nic nie pomagał a ja chodzę od kilku tygodni siłą rozpędu..No ale przecież gra i kumple najważniejsi :O.Nie chcę na niego patrzeć..jego rodzina jednak nie wie o tym,że powiedziałam "dośc" i teraz oczekuje słodkich uśmiechów i siedzenia przy nim w szpitalu..

Jego rodzina to może sobie oczekiwać czego tam chce, ale od niego. Ty jesteś samodzielną jednostką myślącą a nie ich własnością. W razie jakichś pretensji powiedz wprost, że on jest uzależniony od gry, alkoholu i staje się powoli agresywny. A Ty nie zamierzasz niszczyć sobie życia przy kimś tak skrajnie niedojrzałym.

Byłam u niego,rozmawiałam z jego mama,powiedziałam wszystko i oczywiście pretensję,że go nie dopilnowałam :O.On wielce obrażony też,bo przecież on jest wspaniały a ja mam chodzić koło niego jak w zegarku..Ech..Na odchodne powiedziałam jego mamie,że spakuje jego rzeczy i mają po nie przyjechac bo ja mam dość.Jeszcze teraz mają do mnie pretensje..oszaleję :(

To ofiara swojej mamuski o rety ty go nie dopilnowalas ! To jego trzea pilnowac! Masakra z tymi Mamuskami oby jak najszybciej te staromodne wywloki zabraly sie z tego swiata ,bo wychowuja szmaciarzy a nie mezczyzn.

Gość alicja asdfghjkl
Beznadziejny facet z beznadziejna mamusia. widac jak gp wychowala - ze ty go nie dopilnowalas, a co to kur.... dziecko. myslelize nianka dla synka zlalezli... Dasz rade taki facet to nie do zycia, wybrazasz sobie moec z nim dzieci ? Olej i nie odpisuj juz na wiadomoci.. odpocznih i bedzie dobrze, xa pare dni odczujesz ulge

powiem krótko: pierdol to. jego i jego rodzinkę. a jak nie przyjadą po rzeczy to wyślij mu pocztą. za pobraniem.

Właśnie kończę pakowanie jego rzeczy-jak nie przyjadą to wystawię pod śmietnik ;).Jestem taka wściekła,że szok.Muszę odpocząć w końcu,wyciszyć się i wyspać.Co za rodzinka :( Dzieki za wszystkie wpisy.

Gość po co tam polazłaś?
radziliśmy tobie nie idz , pokazałaś tylko jaka jesteś miękka dupa podejrzewam ze gdyby skinął paluszkiem w tym szpitalu na ciebie zapomniałabys i wybaczyła mu a teraz masz za swoją głupote gorzko płacisz , facet ma cię w d.... a ty zaślepiona poleciałaś do szpitala , wystarczyłby tel , nie tłumacz ze chciałaś byc w porządku itd bo zrobiłas z siebie idiotke , jeszcze dzis powinnas spakowac jego rzeczy i postawić pod drzwiami rodziców nawet nie pukając w nie , postawic i pojechać niech sami znajdą ! nie poniżaj się więcej przed tymi ludzmi

Gość dlaczego tak jeest?
Wiekszosc facetow takich jest,dupkow jednych. Daj sobie z nim spokoj,nie pisz,nie dzwon,zajmij sie teraz soba,ja tak wlasnie sprobuje,bo tez mam dosc braku szacunku.

Gość dlaczego tak jeest?
W ogole przez facetow same problemy.

Nie skinąłby już na mnie paluszkiem ani więcej nie skinie.Maja czas do 18 jak nie,pojadę i zostawię im w ogrodzie jego walizki i tyle.Jestem taka wściekła,że szok!Przyszłam do niego,pokazałam,że nie jestem taka jak on i mam czyste sumienie.Może zrobiłam z siebie idiotkę ale nie mogłam inaczej..

Gość Carmen 27((((
A ile on ma lat? Pewnie jakieś 26?

Gość alicja asdfghjkl
Dobrze ze poszlas, masz to z glowy.. a jak teraz wyglada sytuacja ?