Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neuro

Polećcie dobrego neurologa w K-Koźlu (opolskie)

Polecane posty

Gość neuro

Witam, proszę polećcie mi dobrego, sprawdzonego neurologa na terenie Kędzierzyna-Koźla. Jeżeli macie namiary to też podajcie. Kazda informacja jest dla mnie wazna:)

Gość neuro
DZięki Ci bardzo, właśnie przeglądam "sprawdzonych lekarzy" itd i widzę, ze ma sporo opini. Ale z tego co wiem to przyjmuje tylko prywatnie? Wiesz może ile się czeka na wizytę i jaki koszt takiej wizyty?

ja byłam u niego naprzeciw swiatowida, mialam skierowanie CIT- o, on tam przyjmuje na kase. Musisz isc tam i sie zapytac,a jak nie to prywatnie....

Gość neuro
No właśnie tam w piątek dzwoniłam, ale juz tam nie przyjmuje, poza tym do neurologów takie kolejki są, ze szkoda gadać. A zależy mi, zeby jak najszybciej sie dostać... Bedę musiała iśc prywatnie, a nawet nie wiem na jaki koszt się nastawić.

Tak, pamietam ze pomimo CITO musialam czekac do niego tydzien, a mysole ze prywatnie malo kto bierze 100, no chyba ze centrum dentystyczne na Piastach

Gość neuro
Heh, tzreba będzie dzwonić... znalazłam tylko nr tel stacjonarnego na ul. Platanową- nie mam nawet pojęcia gdzie taka ul. jest i nie wiem kiedy dzwonić, bo teraz nikt nie odbiera. Z tą ceną to mnie chyba nic nie zdziwi- mój problem, myślałam, ze leży w kręgosłupie i w zeszłym tyg szukałam ortopedy, w komentarzach wyczytałam 120, 150zł za wizytę... Na szczęście dało się też na NFZ, z tym, ze przed 6 rano musiałam czekać w kolejce do rejestracji:D

Platanowa jest na Kuzniczkach- jedzie sie od ronda tak jak na Lenartowice i przed samym lasem w prawo. Jakby skrecic od glownej w lewo, to tam przyjmuje Cywinski

Gość neuro
Hmmm, na Kuźniczkach mówisz, baaardzo zadko tam bywam, z reguły samochodem, a teraz musze się tam autobusem dostać:) Już się cieszę