Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajączek20

blizny

Polecane posty

Gość zajączek20

hej. czy sa tu osoby majace problem z bliznami? jak sobie z nimi radzicie? jakimi zabiegami? ja rowniez mam ten problem ale juz w niewielkim stopniu i to dzieki zabiega, dosc drogim zreszta.. Chetnie porozmawiałabym na ten temat

Ja miałam blizny potrądzikowe na plecach. Kilka mikrodermabrazji i plecki śliczne. Jeszcze tylko została plama w nieco innym odcieniu, praktycznie niewidoczna.

Gość zajączek20
robilas sama mikrodermabrazje tak? nie chodzi Ci o dermabrazje? głebokie mialas blizny?

Gość zajączek20
hmm to mnie zaskoczylas.. nie spodziewalam sie ze mikro daje takie efekty.. wiec odrazu wybralam lasery. Pierwszy mosaic drugi e co2 lutronic. po tym drugim zauwazylam lepsze efekty.. Tylko ze ja mam blizny na buzi, wiec to gorszy problem. Nie moge powiedziec ze całkowicie znikneły ale jest poprAwa o jakies 70%

Jak miałam sobie sama zrobić mikro na plecach? Aż taka wygimnastykowana nie jestem:D Nie, nie chodzi mi o dermabrazję. Blizny nie były głębokie. Własnie jak oglądam zdjęcia w google, to widzę, że naprawdę nie były. Ale były brzydkie. Na pewno nie pokazałabym plecków nagich, a teraz są spoko :)

Gość zajączek20
przepraszam ale chodzilo mi o to czy robilas samą mikro czy jeszcze inne zabiegi:) dziekuje za informacje o mikrodermabrazji. Napewno rozwaze jeszcze takie zabiegi i mam mozliwosc skorzystania z tego praktycznie za darmo. Mysle ze jeszcze ktos podzieli sie swoimi doswiadczeniami w walce z bliznami i mam nadzieje ze pozytywnymi:)

Gość zajączek20
Nie Jestem Pindzia. a moglabys mi przesłac zdjecia swoich plecow przed zabiegiem i po nim? jesli je posiadasz oczywiscie

Nie mam zdjęć. Nie chciałam tego uwieczniać. Ale jeśli masz możliwość zrobić to za darmo, to polecam. Mi pomogło 5 zabiegów. Mam świadków :) Sama byłam w szoku. Zaczęłam jeszcze jak mi wyrastały krostki. Po pierwszym zabiegu żadna nie urosła. Kolejne 4 zabiegi uczyniły moje plecy ładnymi. A później robiłam mikro dla utrzymania efektu i uczynienia ich ładniejszymi :) Nie są idealne, ale były okropne.

Gość dalia_kalia
Wszystko zależy od rodzaju blizny, ale medycyna ostatnio radzi sobie z nimi bardzo skutecznie. Warto wybrać się na konsultację do lekarza (dobrego!!!) i dobrać odpowiednią terapię a potem cieszyć się ładną skórą Tutaj znalazłam fajny artykuł o najnowocześniejszych sposobach usuwania blizn: http://uroda.re.pl/artykul/94287.html