Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexandrina

Wyjazd do chłopaka

Polecane posty

Gość Alexandrina

Hej wszystkim :) Za 2 tygodnie wybieram się do swojego chłopaka,który jest prawie 400 km ode mnie z okazji Mikołajek :) Myślę że samą niespodzianką będzie fakt,że przyjadę, ponieważ zazwyczaj widzimy się w weekend raz na 2-3 tyg ;/ I tak właśnie pomyślałam,że sam przyjazd będzie zaskoczeniem,ale chciałabym coś zrobić tam jeszcze dla niego:) jakieś pomysły?

Gość ONA-ona wkurzona
hehehe moja koleżanka też kiedyś wymyśliła taki pomysł, że odwiedzi niespodziewanie swojego chłopaka ;D Wiecie co się stało ? Kiedy dojechała do Niego i zapukała do drzwi, otworzyła jego mama, która ze zdziwieniem na Nią patrzy i pyta : Kasiaaa??? A co Ty tutaj robisz? Mój Pioruś wyjechał o 6.00 rano do Ciebie pociągiem pośpiesznym OO hahaha ;D ona wyechała o 6.30 od siebie pociągiem ;D no i tak gołąbeczki się minęły. Niestety zanim się zdzwonili i dogadali konkretnie, było już późno wieczorem. No i nici z randki..

Gość Alexandrina
tzn coś mu wspomnę ,że zamierzam przyjechać , dlatego,że on pracuję i muszę dowiedzieć się kiedy i czy będzie jego współlokator,bo muszę wiedzieć czy hotel zarezerwować,bo ogólnie to mieszka tu gdzie ja,a do innego miasta jeździ do pracy,a delegacja trwa 2-3 tyg.;/ jakieś propozycje