Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Szkoła Tańca Riviera

Zapraszamy na z cykl orientalnych warsztatów z Hayal.

Polecane posty

Gość Szkoła Tańca Riviera

Zapraszamy na z cykl orientalnych warsztatów z Hayal. Pierwszy z cyklu czterech o tematyce: Turecka roma - technika i choreografia odbędzie się 15 grudnia. Zapraszamy na godzinę 11:00 - 13:00. Miejsce: Szkoła Tańca RIVIERA przy Waryńskiego 12. Katarzyna Wieczorek - pseudonim artystyczny Hayal, co w języku tureckim znaczy marzenie. Specjalność: taniec brzucha w stylu tureckim. Tańcem brzucha zajmuję się od 2003 roku. Swoją przygodę z tym tańcem rozpoczęłam u Anny Redlin. Później kontynuowałam naukę u innych nauczycieli w Polsce, w Turcji oraz Egipcie m.in. u Jasmin Mazloum, Amiry, Jasmin Wachowiak, Rady Żivković, Hend Abd Aal, Zazy Hassana. Szczególnie kształcąca była podróż do Kairu, gdzie miałam okazję uczyć się u takich wielkich gwiazd tańca orientalnego jak: Asmahan, Liza Laziza, Nuriyya, wspaniałych tancerzy i choreografów jak: Sameh el Dessouki oraz Magda El-Leisa. Szkoliłam swoje umiejętności także u ojca tańca orientalnego w Egipcie, Mahmuda Redy. Najwięcej jednak zawdzięczam lekcjom u prof. dr Hassana Khalila, który był nauczycielem i choreografem takich tancerek jak: Samia Gamal, Naima Akeef, Tahia Carioka, Nagua Fouad. Zapisy: biuro@taniec.net 605 056 056 Cena do 30 listopada 50 zł za 2 h zajęć dla osób z kartą Benefit cena 40 zł Cena od 1 grudnia 70 zł za 2 h zajęć dla osób z kartą Benefit cena 60 zł Zobacz także: RIVIERA ORIENT NIGHT 2012

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować