Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona_ona_ona

co myślicie o tym wózku?

Polecane posty

najgorsze jest to ze nigdzie nie moge go znalezs w sklepie zeby dokladnie obejrzec.ogolnie jest ladny tylko ta raczka mi cos nie pasuje jest tak jakby za wysoko

lenie wydaje sie wam ze jak bede prowadzic ten wozek to nogami bede haczyc o kosz bo ta raczka jest tak jakos dzxiwnie w gore nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi

Sama nie wiem, wydaje się fajny, tylko ta cena troche niska jak na tyle elementów :o gdyby kosztował z 1500 powiedziałabym że jest super.

Gość cradlee
Autorko, tutaj nic nie jest napisane o foteliku samochodowym, tzn. o jego wynikach w testach. Cena jest bardzo kuszaca, ale jesli dobry fotelik samochodowy kosztuje od 300 do 600 zlotych, to mozna sie zaczac zastanawiac. I nie chodzi mi o ATESTY, bo atest musi miec kazdy, zeby mogl zostac wystawiony na rynek. I nie chodzi mi o wyglad wozka, bo to, przy tym foteliku bez znaczenia. Pozdrawiam

no wlasnie dlatego wolalabym wszystko zobaczyc w sklepie na zywo ale jeszcze w zadnym sklepie nie trafilam na ten wozek

Dlatego lepiej kupić wózek 2 w 1 a dobry fotelik plus adaptery osobno.

Gość rozwiązanie
Ja zawsze polecam wózki bugaboo, są świetne i lżejsze, a przy rosnącej wadze dziecka i zakupach... to ważne. Wózek, który pokazujesz w linku jest ciężki, wygląda na mało "fachowy" i nie ma w sieci opinii... np. co się w nim najczęściej psuje. Chcesz próbować na sobie? Nigdzie nie można go zobaczyć, dotknąć, więc co z reklamacjami, będziesz go pocztą słała do sprzedawcy z allegro?

Gość daaamire
Witam, ja osobiście uważam że wózeczek ma zbyt wiele plastikowych łączeń, które po entym złożeniu celem wpakowania do auta po prostu puszczą. Poza tym czy na pewno 3 w 1 ? Ja polecam zakupienie np stelaża coneco, implast czy mutsy ponieważ te firmy mają różne pasujące do stelaża elementy i tak możesz dobrać gondolkę do czasu w jakim urodzi się maleństwo, są niektóre większe czy budki mają obszerniejsze, są z wkładkami itp. Poza tym elementy pasują do wielu stelaży tak więc możesz wybrać z kołami pompowanymi lub piankowymi, na resorach lub na wahaczach itp. w zależności od tego czy poruszać się będziesz po miejskich chodnikach czy wiejskich drogach. Owe firmy mają lekkie stelaże i łatwy system montowania elementów i szybkiego składania a co najważniejsze zawsze można dokupić adaptery itp. można na nich montować najczęściej foteliki maxi-cosi które zapewniają dziecku wygodę i bezpieczeństwo. Stelaże dobre i wytrzymałe można kupić używany stelaż a nową gondolkę. Ja tak zrobiłam i nie żałuję, a później dokupiłam siedzisko spacerowe z obszerną budką i mojej 2.5 latce zdarza się jeszcze wybrać na wyjazd ale już niedługo będzie trzeba się zrzec wózka na rzecz maleństwa :) a stelaż używany nadal w stanie świetnym :)

Gość hfebgfluebvfq
Tez bylam napalona na wozek, do czasu kiedy nie zobaczylam go na zywo w sklepie. Spacerowka okazala sie byc zrobiona ze zwyklej dykty, klekotal, trzeszczal, wielki i wogole nie wiadomo co to. Niby tak zachwalany X-lander a w sumie to wilkie gowno. Proponuje najpierw obejrzec bo opinie czasami tez mozna sobie wsadzic gdzies. Wyglad to nie wszystko.