Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dietetyczna.

Zapłacę temu kto mnie zmotywuje do odchudzania.

Polecane posty

Odchudzam się od kiedy pamietam. Efekt jest taki ze jestem coraz grubsza. Moja motywacja jest bardzo niska, takze na diecie wytrzymuje 2-3 dni i nadrabiam z nawiazka. Nie stosuje ciezkich diet, tylko normalne ale zawsze ulegam czekoladzie i innym slodyczom. Ostatnio nawet odchuzałam sie z dietetyczka ale kobieta nie potrafila mnie zmotywowac. Nie schudłam nic :( Ja wiem ze to ja sama powinnam znalezc w sobie ta motywacje ale ciezko z tym Dlatego szukam kogos kto mi w tym pomoze. Zapłacę. Szczegóły dogadamy przez e-mail. Czekam na propozycje jak tego dokonacie skrzynkadietetyczna@tlen.pl mam 27 lat 161 cm wzrostu waga 76 mieszkam pod Warszawa mozemy miec kontakt zdalny, mozemy sie spotykac no niech mi ktos pomoze! nie musicie miec wyksztalcenia z zakresu dietetyki bo wszystkie teorie nt zdrowego odzywiania mam w małym palcu potrzebuje motywacji!

Gość PomocnaDłoń
masz chlopaka?

Gość PomocnaDłoń
1. W jakim otoczeniu sie obracasz?(szczupli znajomi? 2.Chodzisz na basen? 3.Idac na zakupy(ubrania) nie masz problemu z kupieniem sobie czegos fajnego? 4.Idac na impreze nie krepujesz sie swojego wygladu? prosze,odpowiedz.

Gość PomocnaDłoń
Krępujesz się przed nim w łóżku?

1. znajomi szczupli 2. nie chodze, chodze 2 razy w tygodniu na aerobik 3. mam problem, w zasadzie nie chce mi sie chodzic na zakupy 4. krepuje dodam ze mam dwoje malych dzieci

tak, krepuje sie przed mezem w lozku kiedys nie mialam z tym problem a teraz najchetniej wlazłabym pod kołdre i zgasila swiatlo

Gość szybka.ekspertyza
dietetyczna - właśnie podałaś 4 powody, które powinny być dla Ciecie same w sobie motywacją by to zmienić :)

Gość PomocnaDłoń
no widzisz,odpowiedzialas sobie na te pytania. czy nie utrudnia Ci to zycia? Wiem latwo powiedziec to powinno wystarczyc by wziac sie za siebie. Tez tak mam ze jestem na diecie gora 3 dni ,moze jakby ktos wkoncu powiedzial Ci w oczy ze jestes gruba. (nie twierdze ze jestes jakims spaslakiem bo nie wiem jaka masz figure) Mojej kolezance jakas pani chciala ustapic miejsca bo myslala ze jest w ciazy,zalamala sie . I schudla...

ja tych powodow mam o wiele wiecej moge zrobic liste ze 100 punktami dlaczego powinnam schudnac ale niestety to mnie nie motywuje :(

Gość PomocnaDłoń
Bardzo chetnie sie z Toba poodchudzam,potrzebuje jakiejs kompanki. Mozemy tu na forum,meilowo , obojetnie jak... czesto tematy tu na forum "umieraja" dlatego w sumie moze najlepszy bylby taki kontakt z jedna osoba

Gość szybka.ekspertyza
Mojej kolezance jakas pani chciala ustapic miejsca bo myslala ze jest w ciazy,zalamala sie . I schudla... - dobre !!! i i skuteczne - jak widać :)

Gość PomocnaDłoń
wiesz czemu>? bo nie wierzysz ze Ci sie uda,powtarzaj sobie codziennie ze bedzie inaczej,ze schudniesz. Nie traktuj diety jako jakas karę,meczarnie . Pomysl jak bedziesz sie czula kiedy Ci sie uda:)

Gość PomocnaDłoń
pomocnadlon20@interia.pl

Gość udallllo sie
ja ważyłam 65 kg teraz ważę 48 przy wzroscie 166 cm :-D

Gość PomocnaDłoń
no to z tym miejscem bylo straszne,zima to bylo i miala gruba kurtke co tez dodalo jej kg ale ogolnie byla "przy kosci"

Gość PomocnaDłoń
udallo sie -na jakiej diecie bylas?

Gość udallllo sie
hehe na swojej;D jestem gastronomem z wyksztalcenia wiec wiedzialam co jesc i w jakich ilosciach wiadomo troszke wytrwalosci i ćwiczyłam na siłe;p nie dalam rady ale mowilam sobie jeszcze dwa przysiady;p

Gość udallllo sie
a teraz zaś bym chciała przytyć i nie moge.. nie wiem czemu:)

Gość udallllo sie
no niestety odchudzanie to jedna wielka mobilizacja:)

Gość udallllo sie
diwtwtyczna- ja sadze ze poprostu powinnas wiadomo ograniczyc jedzenie i zamienic je na inne..cos nie zapychajacego a nie kalorycznego i najlepiej miec dziewczyne z ktora romawialabys czesto i rozmawiala z nia o tym wszystkim jesli ona powie ale mam ochote na ciacho ale nie zjem bo bede zalowala to ty tez nie powinnas zjesc:)

Gość udallllo sie
zapychajacego a nie kalorycznego* mialo byc:)

Gość PomocnaDłoń
nom , trzeba miec jakies wsparcie:) i zaparcie;d

Gość udallllo sie
moja koleżanka dzieki mnie juz schudła 8 kg:)

Gość udallllo sie
a te dukany czy kopenchanskie diety to jedno wielkie dziadostwo wkoncu pekniesz i zaczniesz jesc co ci sie odbije 2krotnie

Gość PomocnaDłoń
zgadzam sie z Toba. Trzeba poprostu mniej i zdrowiej zaczac jesc oraz wiecej ruchu i sie uda. Tzn ja dopiero jestem na poczatku ;d no ale taka prawda

Gość udallllo sie
a Ty koleżanko ile ważysz?

Gość PomocnaDłoń
73 przy 175