Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SłoneczkoooGorące

Jakimś cudem ciąża

Polecane posty

Gość SłoneczkoooGorące

zabezpieczamy się dosyć dobrze, stosuje tabletki, stosujemy tez prezerwatywy, ale nie zawsze.. I czasem tylko kończy we mnie.. Więc jako tako szanse są marne.. Ale w tamtym miesiącu zdarzyło mi się zapomnieć tabletki, w wzięłam ją dopiero po kilku godzinach, i raz się zdarzyło wtedy że dodatkowo się nie zabezpieczyliśmy.. Od ponad 2 tygodni temu miewałam bóle podbrzusza i jajników, piersi też mnie trochę bolały i swędziały.. Dostałam okres na czas, ale jest on słabszy niż zazwyczaj, czuje przy tym swędzenie biustu i ból podbrzusza.. Robiłam tydzień temu test, ale był negatywny.. Jutro zrobię kolejny, ale nie wiem co o tym myśleć, trochę to niby do ciąży pasuje, ale jednak jej prawdopodobieństwo jest bardzo małe

Gość Z tabletką można
się spóźnić do 12 godzin więc nie bój się, sama mówisz, że małe szanse.

Gość SłoneczkoooGorące
no wiem, tylko nie wiem czy te 10h nie minęło, i może to jakoś na to wpłynęło.. sama nie wiem, może mam już jakieś schizy, ale czytałam wypowiedzi dziewczyn które stosowały jak w zegarku i jakimś cudem wpadły.. Do tego ostatnio mam jakieś sny o dzieciach, i testach ciążowych na których są 2 kreski

Gość grf
z tabletką można się spóźnić,ja kiedyś wzięłam po 6 godzinach.

Gość SłoneczkoooGorące
ja jako tako o całkiem równiej porze ich nie biorę bo raz o 22 a raz np o 12.. ale wtedy to dopiero rano o 10 jakoś wzięłam, bo zasnęłam i zapomniałam ;/

Gość SłoneczkoooGorące
i zdarzyło mi się np kiedyś razy zwrócić tabletkę, i wpadki nie było, więc nie wiem

Gość gff
jest duże prawdopodobieństwo że w tej ciąży jednak jesteś, po pierwsze objawy, a po drugie fakt że nie brałaś tabletek o stałej porze i że raz o niej zapomniałaś

Gość SłoneczkoooGorące
wiem, czasu już nie cofne, niestety