Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serebro

Miłość i sex nie dla mnie są! Mam doła z powodu faceta. Pomocy!

Polecane posty

Gość Serebro
z powodu jakiegos dziwnego uczucia ktorego darze faceta, nie przypuszczałam ze mnie to spotka i cos poczuje wiecej niz kolezenstwo

Gość Serebro
no bo my nie mozemy nigdy byc razem trzeba o nim zapomniec to boli polska rzeczywistosc to nie telenowele brazylijska

Gość Serebro
Co zrobic aby o nim zapomnąć poszukać innego? Sama nie wiem kiedy mnie te uczucie dorwało broniłam się przed nim nogami i rękami i co mam teraz z tego tylko ból i cierpienie.

Gość Serebro
On czuje cos do innej ale z nia nie chce lub nie moze byc sami widzicie telenowela brazylijska mi się zrobiła.

poboli i przejdzie :classic_cool: kiedys znowu zaświeci słonce ;) pewne rzeczy trzeba po prostu przeczekać :P

Zielono Niebieska Oj Fau, znasz zaledwie 25 % odcinkow x mnie to wystarczy :classic_cool: wole sobie takich jazd nie serwować :D:D:D

Gość Serebro
pirat przed tym uczuciem broniłam się 6 miesięcy i co nadal cos czuje do niego on sam nie wie czego chce czy byc z ta co kocha a moze zwrocic uwage na mnie

Gość Serebro
Ludzie doradcie mi co mam zrobić w tej sytuacji. Być przy nim i poczekac na co sie zdecyduje w końcu czy poszukac innego a moze wrócic do byłego.

ZXielona trzeba czasem poczekac az sytuacja cie przerosnie :classic_cool: wtedy juz nie ma dylematów :D Serebro a ty jak potulne ciele bedziesz czekac jak żebrak na jego łaskawe spojrzenie :classic_cool: koorwa bosko :D:D:D

Gość Serebro
v34 to co proponujesz musze dzis podjąc jakąs decyzje

jestem idiotą co nie radzi sobie z swoim życiem wiec nie dam ci nic dobrego. Ale jest tak jak staramy się o czymś nie myśleć, myślimy jeszcze bardziej. Rodzaj zapętlenia. może zajmij się czymś co sprawia ci radość.

Oczekujesz gotowej recepty?:classic_cool: to co u mnie zadziała nie musi u Ciebie. Nie jestem ani w Twojej skórze ani w takich realiach osadzona:P Ja najabrdziej z wszystkiego nienawidze żebrać u faceta o uwagę czy nie daj Boże uczucie :O ale to ja ;)

Gość Serebro
robie juz cos co kocham i sprawia mi radosc ale jest on i te myslenie o nim

Na początku, to musisz wiedzieć, czego sama chcesz - jeżeli zależy Ci na tym uczuciu, to walcz o nie; a jeżeli chcesz się go pozbyć, to musisz zerwać z nim wszelki kontakt i odczekać jakiś czas... Innych opcji za bardzo nie ma

Gość Serebro
Zalezy mi ale on ma takie dylematy i problemy ze głowa boli w tym wszystkim jest jeszcze pewien facet ktoremu ja sie podobam i on tez o mnie od dłuzszego czasu stara tylko on jest przeciwienstwem tego faceta co do niego cos czuje nie raz z tej samotnosci i bolu mam ochote sie z nim umowic i zapomiec o tamtym tylko skrzywdze tego co sie o mnie stara a ja go mam gdzies i gdzie tu jest jakies wyjscie nie ma

jak to ktoś wspomniał nikt ci dobrze nie poradzi. Masz najwięcej informacji najlepiej się orientujesz w sytuacji i wiesz czego tak naprawdę chcesz co jest twoim problemem. Mam wrażenie że musisz mieć kogoś na silę czy to jest dobre dla ciebie? i jak ma zmienić twoje życie jakiś facet?

wskakiwanie na kwiatek zanim poprzedni nie zwiednie jest nie tyle nierozważnością co głupotą :classic_cool: ale to nie moje zycie :D

To skoro jest facetem, to powiedz mu, że takie życie w dylematach jest niezdrowe dla waszej relacji (czy to partnerskiej, czy tylko koleżeńskiej) i żeby się w końcu na coś zdecydował