Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serebro

Miłość i sex nie dla mnie są! Mam doła z powodu faceta. Pomocy!

Polecane posty

Gość Serebro
brahmin no własnie decyduje ju od paru miesiecy i nic darze uczuciem jego (nie wiem czy to zauroczenie czy zakochanie) wiem tylko ze go nosze w sercu a ten drugi jest dobry ciepły wspaniały nie chce go krzywdzic aby cierpiał bo mu daje jakies nadzieje na coś mam teraz bardzo fatalna sytuacje bez wyjscia on ( co cos do niego czuje) ona ( jego była co on ja kocha ona jego podobno tez) ja ( co nie wiem do konca kogo kocham) i ten drugi ( co stara sie o mnie) jakas paranoja to chore jest

Więc zacznij od końca - najpierw temu zakochanemu w Tobie adoratorowi powiedz prawdę o tym, co do niego czujesz (czyli nic) - oczywiście jakoś tak w miarę delikatnie... A temu, który Tobie się tak podoba, powiedz, jak ciężko znosisz jego wątpliwości i że oczekujesz od niego decyzji... Jeśli nie będzie potrafił się zdecydować, daj sobie spokój ze spotykaniem z nim...

Gość Serebro
I co tu robic moze czekac nic nie strace najwyzej zajme sie teraz nauka i praca i czas pokaze co bedzie i jak bedzie czyn on bedzie z tamta czy ze mna moze sama nie wiem nie chce o tym juz myslec tylko głowa mnie od tego boli w tym tygodniu pojde z tym drugim np do kina to zapomne o tamtym

Gość Serebro
brahim bede sie spotykac z tym co mnie kocha a tamten niech widzi co traci a co mi tam klin klinem jak kocha tamta to niech idzie do niej jest slepy ze ciepie przez niego nie spie po nocach płacze po kątach a on sam nie wie czego chce

Jasne, to Twoje życie i możesz robić, co Ci się podoba, ale zastanów się, czy w ten sposób nie wpadasz z deszczu pod rynnę? Czy dalej nie będziesz czuć się samotna?

Gość Serebro
w tym kinie bede o tamtym myslec wiem to zły pomysł jest ale moze lepiej zaryzykowac i isc z tamtym do kina a ten niech wroci do tej co kocha a ona jego a ja bede z tamtym i bedzie po kłopocie kazdy bedzie szczesliwy z czasem tamtego pokocham

Ja zazwyczaj zachęcam to ryzyka, ale myślenie w stylu "może z czasem go pokocham" jest mało racjonalne... Ale życzę Ci powodzenia.

Gość Serebro
na razie ide pic pa.

Jka sie płynie na emocjach nie mysli sie racjonalnie :classic_cool: wiec sie nie dziwie jej reakcji ;)

NA zdrowie, po pijaku podobno łatwiej znaleźć miłość (tymczasową):) W sumie myślenie nieracjonalne nie jest takie najgorsze - gorzej gdy się zaczyna działać nieracjonalnie...