Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyczka na tatuażu22

Kosmetyki i perfumy firmy FM. Konkurencja dla Avon, czy lepsze??

Polecane posty

co sądzicie o tych kosmetykach?? Mam właśnie u siebie katalogi i tak przeglądam, że jest tu dosyć sporo różnych rzeczy. Kosmetyki do pielęgnacji, kremy, do makijażu, chemia do domu, i 150 różnych perfum. Próbował ktoś? Jakie są naprawdę? Wąchałam próbki perfum i przyznam, że niektóre były tak cudne że się skusiłam. A próbował ktoś może męskich?? Podobają się Wam czy nie próbować lepiej??

właśnie chciałabym spróbować być konsultantką tej firmy chyba. I chciałam posłuchać opinii. Wąchałam 150 próbek perfum i niektóre były ekstra, do tego próbowałam kosmetyków do makijażu i jak dla mnie po prostu fajne, w ogóle nie spływają np godzinie itp. Tylko ciekawi mnie czy inne dziewczyny też tak myślą? Czy raczej się w to nie pchać?

dziewczyny pomóżcie:)

Gość john legend
ja ogolnie polecam "sie w to pchac" jak sie nauczysz sie o co w tym chodzi to sie dorobisz ciekawych pieniedzy. ogolnie MLM jest ciekawym tworem,szkodatylko ze w PL ludzie tak sceptycznie do tego podchodza.

właśnie jak popytałam znajomych to zero zaineresowania. Jak się zareklamować? Oprócz allegro ...

Gość tak ja
tu jest troche inaczej niż w Avon bo Twoja praca polega nie tylko na sprzedaży kosmetykow, ale przede wszystkim na przekonywaniu innych żeby też zostali konsultantami (struktura liniowa) organizowanie spotkań prezentacji itp. Mam jeden tusz i jest świetny

Gość john legend
no nie dziwie sie ze zero zainteresowania bo ludzie wola cale zycie spedzic na etacie niz wyjsc troche dalej z szeregu i sprobowac cos innego. prawda jest taka ze ludzie w Polsce sa do nowych rzeczy bardzo sceptycznie nastawieni. za granica ludzie na MLM robia duze pieniadze a w PL mlm ma opinie piramidy , sekty i bandy oszustow ktorzy żeruja na innych. mam nadzieje ze w przyszlosci sie to zmieni.