Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monuszka

Prezerwatywa

Polecane posty

Gość monuszka

Mam problem z moim chłopakiem ,gdy bawimy się obmacujemy uprawiamy seks oralny wszystko jest w porządku jest on podniecony ,a gdy tylko mamy zamiar przejsć do seksu i weźmie on w reke prezerwatywe natychmiast opada napięcie i i kompletnie nie chce mu stanąć dlaczego tak jest?

nie wiem nawet co mam ci napisac. Moze to stres? Dlugo jestescie razem? Opada jeszcze jak nie zalozy prezerwatywy? czy jak juz ja ma?

Normalka. Stres - zakładanie prezerwaattywy nie jest zbyt sekksowne samo w sobie. Przejmij pałeczkę i to ty mu zakładaj podczas pieszczot. Nawet tych oralnych. ;)

Gość monuszka
jestesmy prawie rok wstydzic sie siebie nie wstydzimy juz tylko za każdym razem gdy zacznie otwierac prezerwatywe to i chce ją założyć to mu oklapa i już nic na niego wtedy nie działa ;/

No to juz naprawde tego nie rozumie. Moze powinien wybrac sie do lekarza, zeby porozmawiac o tym problemie? Uwazam ze to dobre rozwiazanie.

Gość hwtggf
tak ale to jest zbyt mlody wiek zeby do lekarza chodzic

No a próbowałas chociaż raz założyć mu sama te prezerwatywe? Czy tylko czekasz rozłożona przed nim? :O

Awersja penisów do prezerwatyw jest dość powszechna. Ale męska rozmowa z własnym przyrodzeniem i postawienie mu mocnego ultimatum powinno pomóc:)