Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest?

co to może być?

Polecane posty

Gość co to jest?

hej dziewczyny;) od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dziecko. okres mam różnie, ogólnie do 7 dni max może się spóźnić;) to jest normalne u mnie;) w tym,że we wrześniu okres miałam 17 i w październiku również;) a teraz właśnie nie wiem co to.. mam takie tak jak by brudzenie na bieliźnie od czwartku..nie ma tego dużo, w sumie to nawet bym powiedziała,że mało raz dziennie gdzieś poleci taka gęsta wydzielina taka mocno brązowa i tyle, ani mnie piersi nie bolą jak podczas okresu. Robiłam test 17 i wyszła jedna kreska. Co to w sumie może być to plamienie?

Gość co to jest?
bardzo bym się cieszyła;) tylko,że nie mam żadnej objawy ciąży:( nawet temperatury nie mam wyższej :(

Moja kolezanka tez tak miala, robila testy wszystkie negatywne, zadnych objawow typu bolace piersi, mdlosci itd. Poprostu odczekala jeszcze troche i poszla na pobranie krwi z ciekawosci. Okazalo sie ze jest w ciazy :D Powodzenia i cierpliwosci zaczekaj jeszcze troche.

Gość co to jest?
a też miała coś takiego zamiast okresu? ;)

Gość robic robic
ciemny brazowy okres lub plamienie to oznaka niedoboru progesteronu wiec o utrzymaniu ciazy nie ma mowy,powiedz o tym lekarzowi

Gość co to jest?
a już myślałam:( to od czego tak się mogło stać? to lekarz mi przypisze jakieś leki i od razu dostanę po tym okres czy dopiero za miesiąc?

Gość co to jest?
?

Gość co to jest?
wie ktoś?