Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blur

8 kg w 4 TYGODNIE!

Polecane posty

Gość Blur

Cel jest prosty, do świąt pozostało 4 tygodnie, mój plan zakłada, zrzucanie 2 kg tygodniowe, lub początkowo 3 kg w ciągu pierwszego tygodnia, co odciąży ostatni tydzień :) JAK? Jedzenie to nic wymyślnego, śniadanie, małe, ale ulubione (w moim przypadku bułka z wędliną lub jajecznica z dodatkami lub jogurt z bananem i płatkami) Obiad - zazwyczaj jest to mięso z warzywami, surówką lub zupy-kremy Kolacja - jesli dam rade to kolacji nie ma, jeśli nie, coś lekkiego OGRANICZENIE SŁODYCZOWE nie wykluczam! jestem czekoladoholikiem, od czasu do czasu, musze skubnąć choćby małą czekoladkę (nie mam tu na myśli całej tabliczki, raczej jakiś cukierek czekoladowy w ilości sztuk kilku) FAST FOODY! - zabronione ćwiczenia mile widziane! :) DLACZEGO? na początku roku rzuciłam palenie, niestety wpadło mi ok 10 kg, dlatego zanim skończy się ten rok, chciałabym zrzucić to co przybyło. 175cm/83 kg

Gość blada twarz...
ale pasztet

dzień 1 ś: bułka ze schabem pieczony o: 3 kotleciki mielone z ziołami + surówka colesław +0,6 l soku z marchwi, banana i jabłka ktoś chętny? :)

Gość tylko się nie poddawaj...
Ja bardzo chętnie. ale niestety muszę powiedzieć, że od jutra....

Gość Blur, dziewczyno
kolacji to sie nie jadlo w latach 90., zeby schudnac...hehehe i zaraz przytyc;) jedz 5 malych posilkow i jedz lekka kolacje, bo Twoj organizm sobie taka jazde zrobi, ze po kawalku makowca w swieta bedziesz wazyc kilo wiecej Chcesz od 16 nic nie jesc? wow no i powodzenia

Ja :) ale z checia na ta chwile bede sledzic wyniki.... Toche kaloryczna ta dieta? Ja na sniadanie pije kawe, potem obiad porzadny, kolacji zero, no chyba ze jogurcik. Duzo sportu i ruchu, rower, spacery, basen 16.03.2012 - 166 cm- 86 kg 26.11.2012 - 72 kg

zazwyczaj jem 5 posiłków, a nawet 6 małych, jesli mam długi dzień, ale uwierzcie mi, tych popapierosowych kilogramów bardzo ciezko jest się pozbyć, spuchłam jak kulka. dlatego wracam do pięknych lat 90tych i nie zamierzam jeść kolacji (jeśli dam radę, jeśli nie, tak jak juz pisałam wczesniej nie wykluczam ;) ahh no i zauważnie, że wypiłam dużo gęstego soku (nie na raz) więc można to podpiąć pod mały posiłek

Gość ewaabra
W skład pakietu wchodzą: --50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym --i- Michel Montignac twórca nowej filozofii żywienia, od ponad 20 lat dowodzi, że wybór produktów, jakie spożywamy, jest decydujący dla naszego zdrowia. Niewielka zmiana obyczajów żywieniowych pomoże nie tylko pozbyć się nadmiaru kilogramów ale również zapobiega chorobom metabolicznym: cukrzycy typu 2 oraz schorzeniom serca i układu krążenia. 50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym to jedna z czterech książek serii "Przepisy Montignaca", które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac. Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych. Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie. Przystawki według tych przepisów wykonuje sie szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobie każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej. --50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym -#u- To już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie zaproponował użycie koncepcji indeksu glikemicznego w odchudzaniu. Jego idea znana pod nazwą Metoda Montignac jest nadal nadzwyczaj aktualna, a zalecenia w niej zawarte zostały potwierdzone naukowo w tysiącach publikacji medycznych.Szczególnie zalecana jest przez diabetologów jako zapobieganie i leczenie cukrzycy typu 2 oraz kardiologów u osób o podwyższonym ryzyku arteriosklerozy.Michel Montignac zapoczątkował nową erę żywienia. Dzieło to kontynuuje dzis Jego małżonka, która jest równiez współautorką przepisów prezentowanych w tej książce. Wszystkie proponowane przepisy charakteryzują się niskim indeksem glikemicznym, a dania z nich przygotowane sa pyszne i dają na długo uczucie sytości, przy jednoczesnej normalizacji przemiany materii. W konsekwencji spożywanie tych potraw obniża wage ciała(FazaI) lub ją stabilizuje (Faza II), co poprawia samopoczucie i jest dobrodziejstwem dla zdrowia. Metoda Montignac od ćwierćwiecza przywraca zdrowie i radość życia milionom ludzi na całym świecie! tu: http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=91062&us_id=26079086 za: Cena rynkowa: 72,00 zł NASZA CENA: 49,89 zł zapraszam

Gość Ewaabra przestan
Pierdolic na topikach bo jakby ktoś chciał to by ja stosował i

mam wrazenie ze ona mnie wrecz szpieguje- gdzie ja tam i ona :)

Gość blada twarz...
szkoda, tak długo zrzuć w jeden dzień, utnij nogę, odrzuć mózg tu cudów oczekujecie:P:P

po chwli nieobecnosci wracam by znow zaczac i wziasc sie w garsc. nie jest mi łatwo. stawiam sobie za cel od jutra!!!!

mnie zgubily słodycze i wieczorne podjadanie. prace mam całodniowa i nie mam czasu na dodatkowy sport. 9,5 godziny dzienne chodze marszem z 45 minutowa przerwa na lunch takze "ruch" jako taki jest ...

Witam, tez uwazam ze pomaranczowkow olewamy...Od dzisiaj dietka, poki co robie sobie kawe, ale juz o jednej lyzeczce cukru a nie trzy...wczoraj sobie\ pofolgowalam, zjadlam prawie cala czekolade... :( ide sie zwazycz i zmienia stopke...

i jak tam dziewczyny? nie martw się, czasami jest lepiej, czasami gorzej, ważne zeby działać dalej do wczorajszego jadłospisu proszę jeszcze u mnie dopisać dwa jaja sadzone na szyneczce ;) nie mogę się doczekać ważenia, no ale jeszcze 6 dni.. eh DAMY RADE!

Gość do autorkiiii iiii
ubawiłaś mnie Dieta na kotletach mielonych, bułkach i cukrze z owoców:):):):) Schudniesz pewnie 20 kilo w te 4 tygodnie;);););)

nie będe pisała składu każdej potrawy, ale dla wyjaśnienia: nie ma w nich bulki ani bułki tartej, nie smażyłam na oleju, objętościowo było tyle samo pietruszki (przed posiekaniem ) ile mięsa, cubulka i inne przyprawy. nie każdy kotlet kotletowi równy ;) 20 kg? nie dziękuje ;)

a ja pozostajac przy starych nawykach zrobilam dzisaj fileta z kurczaka w mieszanka chinska, do tego makaron ryzowy podsmazony na masle z sosem sojowym tao tao....

zaraz przygotuję jakiś lekki obiad i może to już będzie na tyle :) jak u was?

Gość tfyujhg
Ja schudłam dzięki Yerba Mate ( i chudnę dalej;) ). Polecam! Mi pomogła w walce z kompulsywnym jedzeniem i podjadaniem ;) W zasadzie pozbyłam się obu problemów, jem regularnie, między posiłkami popijam Yerbę, żeby dostarczyć energii, witamin. Super rzecz, Yerba sprawia, że jedzenia już nas tak nie interesuje jak wcześniej ;) No i do tego mnóstwo witamin! To jedyna rzecz, jaką moge polecić jako wspomagacz odchudzania (wszelkie tabletki, diety cud, herbatki i toniki oczyszczające za mną-szkoda kasy). A Yerba jest tania i wydajna ;) Paczka 500g już za 15 zł ;) Tu macie skład Yerby: http://yerbomaniaczka.blog.pl/2012/11/19/yerba-mate-wlasciwosci-odchudzajace/

Gość hahaahahaaaaaaaaaaaaaa
niezła reklama do znudzenia spadaj stad

Gość kasia kasia
ja nie wiem ,jak wy to robicie? jecie i po 8kg chudniecie? dajcie przepis na szybkie odchudzanie, chętnie skorzystam

to jest założenie ;) jeśli ktoś ma z czego zrzucać i ostatnimi czasy jadł nocami, nie oszczędzał na słodyczach to na pewno się uda. przyłącz się do nas, obiecuje wytrwać te 4 tygodnie i co tydzień spowiadać się z wagi :)

Gość tylko się nie poddawaj...
hej, jak wczoraj obiecałam, dziś dołączam. o ile mnie przyjmiecie:)

Gość kasia kasia
no, ja akurat nie jem po nocach nie jem chemii i może dlatego tak trudno mi schudnąć, bo już nie mam czego ograniczać