Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata112233

Czy to moze byc ciąza? Pilne

Polecane posty

Gość Agata112233

Witam Ponad miesiac temu uprawialam seks z chlopakiem . Mial prezerwatywe. Po stosunku twierdzil ze nie pekla. Pozniej dostalam tydzien wczesniej niz powinnam okresu - nie roznil sie od tych wczesniejszych. Zrobialm test ciazowy. Wynik byl negatywny. Teraz jednak znowu pojawil mi sie okres ale jest strasznie slaby. Krew przypomina brąz. Dzis okres mam 3 dzien i mysle ze najpozniej jutro mi sie skonczy. Zwykle mam go 5 dni. Od ok 3 tyg boli mnie brzuch . Dodam fakt ze od tej pory jak mi sie zaczal mi sie obecny okres zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne - kontracept. Czy mimo to moge być w ciązy? Bardzo prosze o powazne potraktowanie mojego pytania. Pozdrawiam

Obecny okres jest skąpy i może być krótszy ponieważ zaczęłaś przyjmować tabletki antykoncepcyjne.

Gość Agata112233
A czy jest mimo to szansa , ze jestem w ciazy?

Skoro zabezpieczyliście się prezerwatywą, która nie pękła to jakim cudem masz być w ciąży?

Gość Agata112233
On najpier powiedzial ze nie pekla a za chwile dodal ze tak mu wydaje sie . Ja jej nie sprawdzalam . Dostalam pozniej okres , dodatkowo zrobilam test , ale niepokoi mnie ten dlugi bol brzucha

Gość Agata112233
Moja matka mowi ze to mogą byc jajniki

Gość mamuskaaaaaaa
wkurwia mnie Perwersja!!! jedna z tych co mysli, że jest najmądrzejsza na świecie

Gość mamuskaaaaaaa
mam, z toba...

Gość Agata112233
Biorac pod uwage to wszystko co napisalam na samym poczatku, jest opcja ze moge byc w ciazy? Prosze o konkretne odpowiedzi

Gość Agata112233
Prosze mi pomóc