Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fernandyna

Czy można poznać kogoś

Polecane posty

Gość fernandyna

wartościowego i ciekawego na imprezie? :o Czy jest tutaj jakaś dziewczyna, która poznała faceta na imprezie i jest z nim w szczęśliwym związku?

Gość opppooooppp
No do tej pory niestety u mnie tak było jak pisze brahmin... Nikogo fajnego, chociaż znam pary które się poznały na imprezie i są szczęśliwi.

Ale ja tylko żartowałem; przecież wartościowi i ciekawi ludzie też potrzebują się rozerwać, więc z pewnością chodzą na dyskoteki...

Gość fernandyna
No tak, ale czy taki wartościowy facet nie będzie miał oporów w stosunku do dziewczyny poznanej na imprezie? :o Zawsze lepiej żeby poznali się np. na uczelni, bo na imprezie to wiadomo jakie panny się trafiają czasem :o

Gość fernandyna
Ja jestem właśnie normalną dziewczyną, lubię sobie wyjść z koleżanką i po prostu potańczyć, ale ci faceci, których tam czasem poznaję to porażka... A fajni faceci w ogóle nie podchodzą, trzymają się z boku. Czy to wynika z uprzedzeń do dziewczyn z imprez?

Gość fernandyna
A tak w ogóle to brahmin chyba mnie lubisz, bo często wypowiadasz się na moich topikach :D

Faceci do tego tak nie podchodzą. Może Ci bardziej wartościowi mają racjonalną opinię o sobie i widząc ładną dziewczynę, myślą, że ma ona nie wiadomo jakie wymagania, którym nie są w stanie sprostać...

Ale ja nie wiem, w ogóle kim Ty jesteś, więc nie mogę powiedzieć, że Cię lubię:) A jakie masz inne nicki?

Gość fernandyna
Nie wiem już jak to jest. Tym bardziej, że ja nie wyglądam jak dziewczyna dla dresa, nie obrażając nikogo. Wręcz przeciwnie, wyglądam powiedziałabym grzecznie :P Eee, ja mam codziennie inny nick, kto by to spamiętał.

Gość fernandyna
Poza tym to nie kwestia nicku, tylko chemii :D Mogę zmieniać nicki co chwilę a Ty i tak mnie wywęszysz :classic_cool:

To znaczy jak wyglądasz, skoro nie jak dziewczyna dla dresa? Ja tam na chemii się nie znam, a i węch mam nie najlepszy:)

Gość fernandyna
Słucham??

Gość fernandyna
Drobna, nie za wysoka, ciemnobrązowe włosy, buzia dość dziecięca jeszcze niestety, ale może kiedyś dojrzeję :classic_cool: Ubrana raczej skromnie. Wiele razy usłyszałam, że wyglądam na grzeczną, chociaż może nie do końca tak jest.

Gość fernandyna
zapomniałam dodać że wielkie cycki :)

Gość fernandyna
i jak duchu reflektujesz mnie? :)

Gość fernandyna
Tak tak, widzę podszywy i tutaj dotarły... :p

Gość fernandyna
Nie czytasz uważnie brahmin :classic_cool:

Gość taidaa
ja poznałam swojego faceta na imprezie, i to była jego "skaza" na poczatku znajomosci, był trzymany na dystans, bo nie ma co ukrywac, poznalismy sie pod duzym wplywem procentow. a wyszedl z tego calkiem trwaly zwiazek, tak mi sie wydaje.... ;)

Gość fernandyna
No i prawidłowo :classic_cool:

Gość fernandyna
Hehe, zdziwiłabym się gdyby było inaczej ;)