Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingOfTheRing

Była dziewczyna

Polecane posty

Gość KingOfTheRing

Witam około mieśiąca temu zerwałem z dziewczyna byliśmy rok z sobą. Po zerwaniu utrzymywaliśmy z sobą ale potem kontak sie urwał lecz po mieśiącu napisała do mnie i przepraszała mnie ze tak długo sie nie odywała była strasznie ciekawa co u mnie słychać zadawała strsznie duzo pytań nawet zadała pytanie jak tam stosunki damsko-męskie jak myślicie dlaczego gdy zerwała ze mną kontak nagle napisała do mnie i jest tak ciekawa wszystkiego??? Z góry dzeki za odp

Gość bu do bólu
planuje seks

Gość Joooolietka
Ja mialam kiedys dokladnie to samo z chlopakiem... To chyba nieodpowiedzialnosc, jak mozna potem znowu ufac? Olej ja, wiem ze latwo powiedziec bo jednak milo ze teskni ale to wszystko sie moze powtarzac...

Gość KingOfTheRing
Nie będzie jej tak łatwo olać bo jakaś cześć mnie chce do niej wrócić

Gość przykawieznow
a dlaczego z nią zerwałes?

Gość KingOfTheRing
zle napisałem to ona ze mną zerwała powiedzała ze nie ma iskry miedzy nami

Gość standard... pisjoł!
standard. badz stanowczy i bez emocji zebys tego znow nie spieprzyl. ty jestes facetem i ty masz jaja!! jak zobaczy ze nic sie nie zmienilo to znow Toba pogardzi. jesli zalezy Ci to bez emocji, spokojnie. ona spieprzyla ona musi sie starac.

Gość KingOfTheRing
Zamierzam własnie tak zrobic niech chociaż raz ona sie postara sie o mnie a nie na odwrot

moim zdaniem ona bada grunt, czy kogoś masz, czy jesteś wolny...może przemyślała sprawę , może rozstanie jej wiele uświadomiło i chce się pogodzić? Wg mnie tak właśnie jest. Piszesz, ze jakaś częśc ciebie też chce wrócić, jak tak to też nie zwlekaj, nie zwódź, bo ona nie bedzie się poniżać i prosić. Więc jeśli sam chcesz to nie zepsuj tego tym, że ona ma czekać, być niepewna i ciebie wielce prosić. Tez od razu się nie gódz na związek. Najpierw umów się, powspominaj, zobacz co ona powie.Jak coś to ustal, że spróbujecie razem być, na PRÓBĘ a nie, ze już pewność, że na stałe.

Gość weqwweewe
Zerwała z Tobą ,bo miała innego,ale że jej nie wyszło,to chce wrócić.Jeśli na to pozwolisz,to ona zawsze bedzie .. odchodzić i wracać jak jej nie wyjdzie. Nie badż rogaczem ,nie pozwalaj sobą manipulować.

Gość standard... pisjoł!
Popieram kolege wyzej! nie daj sie manipulowac. bada Cie! mam to samo, i wczesniejsze doswiadczenia mnie nauczyly...jesli jej zalezy to sie odezwie :)

Gość Adresownik
weqwweewe Zerwała z Tobą ,bo miała innego,ale że jej nie wyszło,to chce wrócić.Jeśli na to pozwolisz,to ona zawsze bedzie .. odchodzić i wracać jak jej nie wyjdzie. Nie badż rogaczem ,nie pozwalaj sobą manipulować. kretynie/-ko nie umiesz czytać to On z nią zerwał??? KingOfTheRing Witam około mieśiąca temu zerwałem z dziewczyna byliśmy rok z sobą.

Gość standard... pisjoł!
KingOfTheRing zle napisałem to ona ze mną zerwała powiedzała ze nie ma iskry miedzy nami mhmmm i po co te epitety ?;]

Gość standard... pisjoł!
KingOfTheRing zle napisałem to ona ze mną zerwała powiedzała ze nie ma iskry miedzy nami mhmmm i po co te epitety ?;]

Gość KingOfTheRing
tak patrze co piszecie i zdałem sobie sprawe ze ją nadal kocham i

Gość KingOfTheRing
a myślałem ze juz mi przeszło

Gość KingOfTheRing
Postanowiłem odpuscic poniewaz widze ze juz jest z innym chłopakiem a nie zamerzam byc znowu zabawką dla niej