Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnusia61

milosc.

Polecane posty

Gość czarnusia61

Mam problem. Zakochalam sie w koledze z pracy. nie wiem co mam zrobic. tak bardzo chcialabym mu o tym powiedziec ale obawiam sie ze sie wyglupie. On mial dziewczyne przez z 3 miesiace ale wogole ich zwiazek nie wygladal tak jak powinnien wkoncu sie rozstali . On caly czas patrzy sie na mnie. potrafi stanac i patrzec sie bez przerwy przez 10 min kiedy pytam sie go czemu sie tak patrzy mowi ze lub na mnie patrzec. zaczepia mnie. zagaduje czasem nawet z takim dogryzaniem. Pomozcie co byscie robili na moim miejscu?

Gość BOGDAN PRAWDZIWY POLAK
CHOPAKOM TO TRZEBA PROSTO Z MOSTU MUWIC TAK JAK I DZIEWUCHOM BO TA SZCZEROSC TO JEST DOBRA RZECZ U NAS NA WSI JAK MARECZEK SIE ZAKOCHAL TO AZ ZMIENIL SKARPETKI ZEBY NIE CAPILO I SIE OSWIADCZYL POD SKLEPEM POTEM ZAS WSZYSCY WYPILISMY BECZKE ALE CHODZI O TO ZE TRZEBA MUWIC CO NA DUSZY GRA

No ja wiem. I normalnie napewno bym mu to powiedziala bez zadnego ale ...tylko ze razem pracujemy a jezeli okaze sie ze on traktuje mnie jak kolezanke ... jak potem bedzie to wszystko wygladac...

No ja wiem. I normalnie napewno bym mu to powiedziala bez zadnego ale ...tylko ze razem pracujemy a jezeli okaze sie ze on traktuje mnie jak kolezanke ... jak potem bedzie to wszystko wygladac...

Gość BOGUŚ PRAWDZIWY POLAK
U MNIE PRZED SKLEPEM KUMPLE MUWIA NIE BIERZ DUPY ZE SWEJ GRUPY COS W TYM JEST CHYBA