Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Czy zanim zaczeliscie uprawiac normalny seks

Polecane posty

Gość dfr56ja tam pochleja
odrazu byl anal i gardlo glebokie

Gość otojapytajaca
u mnie było, po kolei tak : Całowanie, dotykanie, minetka/lód, anal , klasyczny.

Gość vera z cheshire
ja uwielbiałam palcówkę :) ale wtedy miałam 10 lat a mój chłopak 11 jeszcze mu nie stawał więc od tego zaczęliśmy

dlaczego skoro kobiety maja duza chcice i fizycznie sa przystosowane do czestego uprawiania seksu (moga miec wielokrotny orgazm a nie tak jak facet ze musi odczekac zeby znow moc) i maja z tego duzo wiecej przyjemnosci to wciaz faceci musza placic za seks albo sie dlugo starac

Gość Moncjusz
Bo faceci nie zachodzą w ciążę a kobieta sie tego obawia i nie chce seksu bez zobowiązań.

A może dlatego, ze mimo, ze kobieta może mieć WIELOKROTNY orgazm, to bywają faceci, którzy nie potrafią doprowadzić do nawet jednego? :O

nei a gdyby to oznaczalo ze przez to kobiety sa jeszcze bardziej niezaspokojone i tym bardziej powinny szukac seksu i latwiej dawac

Gość sruka
moze daja tyle ze nie tobie? moze wibrator jest ciekawszy, albo wlasna reka?

Niezaspokojenie raczej budzi frustracje a nie zwiększa apetyt. Apetyt rośnie na to, co dobre a nie na porażki. Niektóre faktycznie szukają, ale wtedy bardzo szybko dostają etykietki puszczalskich itp.

kobiety sa duzo bardziej wybredne niby tak bardzo lubia seks no i napewno moga miec z niego wiecej przyjemnosci to jednak nie daja moze kobiety maja przyjemnosc z seksu tylko gdy robia to z naprawde fajnym facetem a takich jest malo a faceci chca ruchaja wszystkie i ladne i brzydkie bo lubia i przez to garstka facetow moze ruchac codiennie a pozostali musza sie starac i placic

Gość qazqa
" A może dlatego, ze mimo, ze kobieta może mieć WIELOKROTNY orgazm, to bywają faceci, którzy nie potrafią doprowadzić do nawet jednego?" Dokładnie :D

Bo kobieta łączy seks z miłością i nie czułaby satysfakcji z seksu z byle kim oraz ma przed nim blokadę nawet jeśli pragnienie jest bardzo silne blokada może być równie silna udany seks tylko w stałym związku wybredność w tym przypadku jest zaletą

Bo kobieta łączy seks z miłością i nie czułaby satysfakcji z seksu z byle kim oraz ma przed nim blokadę nawet jeśli pragnienie jest bardzo silne blokada może być równie silna udany seks tylko w stałym związku wybredność w tym przypadku jest zaletą

Mitologizujesz miłośc droga gwiazdo . Ludzie nie chodzą do łóżka ze sobą z powodu miłości, tylko pożądania zwanego pozadaniem lub w wersji dla romantycznych dziewczynek - zakochaniem. Miłośc to o wiele głębsze uczucie, które rodzi się z czasem, nie wymaga seksu aby ja okazywać, ale seks jest dobrym uzupełnieniem. To nie miłośc powoduje te tzw "motylki w brzuchu" i drżenie ciała na widok faceta. Ale co do blokad masz racje - blokady i zachamowania sa wszechobecne i w dużej mierze kierują naszymi wyborami.

Gość zanetkaa93
U mnie też były pieszczoty, potem oral, anal i dopiero normalny seks :)

''Miłośc to o wiele głębsze uczucie, które rodzi się z czasem, nie wymaga seksu aby ja okazywać, ale seks jest dobrym uzupełnieniem. To nie miłośc powoduje te tzw "motylki w brzuchu" i drżenie ciała na widok faceta. '' ależ ja się z tym jak najbardziej zgadzam :)

a moze to tylko efekt kultorowy i gdyby nie to na czatach erotycznych byłoby dokładnie tyle samo kobiet co mężczyzn

Gość blurp
pewnie że były, wylizałem mu anala i zjadłem popuszczone gówno.