Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladadaMleczna ,,

moj mezczyna nie chce ze mna sypiac...

Polecane posty

doslowniej nie chce sie ze mna kochac Juz od jakiegos mca. Oskarzam sie o to, ze to moja wina, ze przestalam sie mu podobac i czuje sie bardzi zle w swojej skórze. Tylko sek w tym, ze nie zmienilam sie od czasu gdy zaczelismy byc ze soba. Ostatnio sie klocimy, b. czesto, twierdzi ze przez zla atmosfere. Moze ma kogos? Moze ja juz go nie pociagam? Mieszkamy od 4 mcy razem o d mca sie psuje. Jesli chodzi o wyglad, jestem szczupla, uprawiam sporty, no i ogolnie nie mam sobie nic do zarzucenia. Tylko jedno, ze jestem zupelnie beznadziejna i ze nawet na odrobine uczuc nie zasluguje. Nie mam sil. A tak go kocham.

Gość może jesteś
za gruba?

mam 166 i waze 53 kg moze jestem za gruba, choc podobno nie to staram sie zrzucic pare kilo ale obiektywnie patrzac, za gruba nie jestem trace go,czuje to co mam robic?

Prosze o powazne rady, madrych kobiet bo wiem ze bywaja tu takie.

Gość wefwg
porozmawiaj z nim wprost, otwarcie o tym co Cie boli, moze w koncu cos do niego dotrze

romantyk, ja wspolczuje tylko zycia na kafe 🖐️

Powiedzialam, akurat nie mial czasu rozmawiac, powiedzial ze wrocimy do tej rozmowy mija 3 dzien, na ten temat milczy nie powie, taki typowy mruk, jak go cos boli to milczy i siedzi cicho. Boje sie,ze to koniec niepotrzebnie zamieszkalismy razem

co mam myslec o takim postepowaniu?

Gość l;,v d;ldf;l
co on ma w sobie takiego że ci się podoba skoro jest mrukiem? nie czaję. na pewno są powody dla których z nim jesteś, a skoro cie nie adoruje, i odtrąca to na pewno musi mieć inne zalety skoro przy nim wytrzymujesz.