Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelka889

soczewki eyeye - opinie

Polecane posty

Gość kornelka889

hej - jakie macie opinie na temat soczewek eyeye bioxy daily?

Gość PrzemekWalbrzycki
Ja noszę Eyeye Bioxy ale miesięczne i jestem bardzo zadowolony. Podejrzewam, że z jednodniowych też bedziesz:)

Gość wiikinka
Też mam Eyeye Bioxy i wydaje mi się, że to są dobre soczewki. Nie mam problemów, nie podrażniają, chociaż z wcześniejszymi zdarzało mi się, że miałem duże problemy. Więc chyba ok:)

Gość koverton
moim zdaniem bardzo dobre soczewki. Wiadomo, najlepiej jest skorzystac z porady specjalisty, ktory dobierze odpowiednie szkła kontaktowe, ale uważam, że te są bardzo dobre.

Gość Aminka16
Noszę te soczewki i jestem z nich bardzo zadowolona. Polecam, bo są naprawdę fajne i bardzo wygodne.

Gość promowski
wygodne, antyalergiczne, bezpieczne - tyle o nich na pewno mozna powiedziec (przynajmniej o eyeye jednodniowych)

Gość mpls70
Niestety moim zdaniem beznadziejne. Są niewygodne, co jako wieloletni użytkownik soczewek przyznaję ze smutkiem. Nie wytrzymałam nawet godziny w nich, beznadzieja. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kamiQQ
w moim przypadku sie sprawdzaja. moze zle wam je dobrac lekarz okulista? ja je polecam:)

Gość gleedys
Nigdy nie uzywalam- mozecie mi napisac kto je produkuje i ile kosztują?

Gość giganciak
Barnaux Healthcare - bardzo dobra firma, szanowana wśród specjalistów. Na pewno niejeden optyk to potwierdzi. Soczewki mają dobrą markę, ja je osobiście bardzo polecam - jako osoba, która używa ich od pnad półtora roku:)

Gość piotrowski13
Dla mnie są ok. Nie nosiłem innych soczewk bo odr azu te przepisal mi okulista ale wydaja sie byc bardzo w porządku. osobiscie polecam.

Gość Patrishkawawka
Te soczewki ogólnie raczej mają dobrą opinię bo są po prostu ok. Dla alergików zbawienne. Polecam!

Gość Arkadian
Jako wieloletni użytkownik soczewek kontaktowych zawiodłem się na tej "nowości". Wróciłem do soczewek soflens59 po dwóch dniach, a do płynu "Renu" po 3 dniach. Jeśli chcecie się sami przekonać to proszę bardzo, ale sugeruję kupić jedną parę i jeden mały płyn. Moja ocena to 3/10. Pozdrawiam