Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedmiot z ludzi

Obserwując panie na ulicach.

Polecane posty

Gość Przedmiot z ludzi

Brzydko chodzicie. Nie potraficie seksownie się poruszać, kręcić biodrami. Jak czołgi. Zero polotu. Celowo użyta liczba mnoga, bo praktycznie każda ohydnie chodzi. Zrób coś ze sobą jedna z drugą.:O Zastanów się, a później wychodź.

Lepiej chodzić brzydko niż drażnić oczy przechodniów swoim karlim wzrostem, prawda? :) oczywiście, ze prawda. :)

Gość Przedmiot z ludzi
Dziękuję V. Cześć. Podpowiedz proszę, co mają robić, żeby lepiej chodzić.

Gość Przedmiot z ludzi
Vera.Uszatek.:( Lynn.:O Grzecznie: żegnam.

nie wiem przedmiot:classic_cool: w koncu też jestem kobietą:O

A tak poważnie - przyglądacie się ludzkiemu chodowi? Jak już patrzę, to na buzie, a nie na chodzenie...Ludzki, Ludzki, znajdź sobie jakieś poważne hobby. Świat jest taki ciekawy, a ty jesteś taki ograniczony. :)

vera ale przyznasz że dynamicznie idąca osoba sprezystym pewnym krokiem całkiem przyjemnie wyglada niz laska w szpilkach z przodami stóp skierowanymi do środka i wypietym kaczym kuprem?:classic_cool:

Gość Przedmiot z ludzi
No, no. Zagolopowałaś się V. To czy jesteś, to jeszcze pewności nie ma.:( Odpowiedz sobie sama. Nie musisz tutaj: Czy połykasz spermę po wytrysku do buzi? Czy kręcisz subtelnie biodrami podczas momentu stąpania po ziemi? Liżesz i dajesz lizać sobie odbyt? Kilka powierzchownych pytań, mogących już coś tam stwierdzić na temat Twojego kobiecostwa. Vera uszatek Lynn, prosiłem grzecznie. Czy mam używać w stosunku do Ciebie inwektyw?

Gość ludzi z przedmiot
wyobraz sobie taka puszysta pania jak kreci biodrami ...wygladaloby to smiesznie i nienaturalnie, chcesz krecenia to popatrz sobie na modelki... Moge przyznac ze czasem kobiety chodza jakby kija polknely...

V, nie przyglądam się. Idąc ulicą jestem zwykle zamyślona, słucham muzyki i tak naprawdę chooy mnie obchodzi jak ludzie chodzą. wyjątkiem jest zima, lód, śnieg i wypadki. Kto normalny, mieszkający na terenie górzystym zasuwa w kozaczkach na szpilce 12 cm? :D Wiadomo, nie ma urlopów od bycia sexy bitch, ale bez kitu, czasem wypada nie zapomnieć o wzięciu z domu mózgu. :D

a jednak patrzysz i oceniasz:) Ty oceniasz buta ja patrze na sposób chodzenia:) Lubie zawiesic oko na postaci o ładnej postawie. Czesto niechlujny sposób chodzenia jest dla mnie sygnałem z kim mam do czynienia:) Ubiór ma tu drugorzedne znaczenia ;)

Nie, nie. Po prostu ciężko jest nie zauważyć jak ktoś gruchnie na ulicy (mimo zamyślenia staram się pozostać na tyle tomną aby nie taranować ludzi, koszy na śmieci i wszelkiej maści słupów). Po prostu widzisz. Idę pod górę w swoich szałowych kozakach na płaskiej podeszwie, w oficerkach albo w trekach i się boję, bo czytałam, ze grawitacja to nie bujda na resorach. :D

Gość vera z cheshire
A ja chodzę najładniej ze wszystkich :P

Gość vera z cheshire
co jest? czemu jestem pomarańczowa?

Gość Przedmiot z ludzi
Panie i nie traktujcie mnie jak złośliwca uszczypliwca jakiegoś.:( Chce wydobywać z Was kobiecość, która głęboko w otchłani waszych tzipek, gdzieś na dnie każdej drzemie.:( Seksapil.:( Troll wszystkich trolli, pewnie miał wczoraj udane pożycie seksualne, bo wyjątkowo dzisiaj wesoła i spokojna. Niech Ci częściej to robi co wczoraj, Twój mężczyzna Lynn, bo jesteś w miarę znośna dzięki temu.

No właśnie nie, nawet wczoraj przez pół minuty nie rozmawialiśmy. Pudło, karzełku. :D Załatwiłam wszystkie formalności wczoraj, więc chwilowo jestem spokojnym Amerykaninem. :D A wszyscy wiedzą jak Amerykanin skończył. :classic_cool:

Gość vera z cheshire
Uszatek ukradłeś mi stopkę 😡 Coście zrobili z moim loginem?????? Pytam grzecznie 😠

Gość Przedmiot z ludzi
A. To w takim razie rzadziej rozmawiaj ze swoim T. Ż. bo dobrze to na Ciebie działa suko.

Wezmę to pod uwagę. :D I nie zwracaj się do mnie per suko, bo nie przypominam sobie aby nas łączyła wyjątkowa relacja w której można w ten sposób się do mnie zwracać w niektórych sytuacjach. :classic_cool:

Gość vera z cheshire
Nie no tak dłużej być nie może. Idę na skargę do modów :classic_cool:

Gość Przedmiot z ludzi
Poczułem potrzebę dowartościowania Cię za dobre zachowanie. Tak już mam, że czasami moje uczucia muszą ujść. Nie tłumaczę się, tylko tłumaczę Ci śmierdzący trolu.

Jakiś nerwowy jesteś...Znudziłeś się swojemu tatusiowi i już nie chce, żebyś mu polerował berło na wysokiej klasy przemysłowy połysk? :classic_cool:

Gość vera z cheshire
Przedmiot, ale ja Cię kocham 😭 Nie odrzucaj mnie, myślałam, że zrozumiesz. No wiesz kto się czubi ten się lubi.

Gość Przedmiot z ludzi
Nie chce mi się z Wami gadać.

Gość gmdka
jeśli wszystkie kobiety tak chodzą to oznacza, że to jest normalny chód a tobie coś się w główce poprzewracało