Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeroczystaa

Druga kreska przezroczysta, miał ktoś tak ?

Polecane posty

Gość przeroczystaa

jakoś ponad tydzień temu robiłam test, wyszła czysta biała kreska, dzisiaj zrobiłam jeszcze jeden, wyszła ciemno czerwona ta która nie oznacza ciąży, a ta druga jest tak jakby lekko szarawa, prawie nie widoczna.. nigdy mi się tak nie zdarzyło. Co to może oznaczać ? ktoś tak może miał ? bardzo was proszę o odpowiedzi, i chyba w ciąży nie jestem ?

Gość Kurka bez pazurka
Druga kreska często wychodzi jaśniejsza- jej, ze tak to nazwę- "intensywność" zależy od stężenia hormonów

U mnie tez druga kreska byla bardzo jasna (rozowo szara) i zastanawialam sie czy napewno jestem w ciazy. Po tygodniu powtorzylam test i krecha byla taka sama jak ta pierwsza ;)

Gość przeroczystaa
ona jest tylko delikatnie pod swiatlem widoczna ;/ boje sie troche ;/ no a na tamtym nic takiego nie bylo, ona nawet rozowa nie jest, może to pomyłka

Gość Kurka bez pazurka
Jeśli nie jesteś pewna możesz powtórzyć test- tylko najlepiej za kilka dni. Chociaż ja też miałam taką, że zastanawiałam się czy mnie oczy nie mylą;) już po kilku godzinach zrobiła się wyraźniejsza. No i w ciąży faktycznie byłam

Gość Na ulotce
z mojego testu pisało, że kreska moze być blada ale musi mieć kolorowe zabarwienie, Twoja jest jakaś szara więc powtórz test za kilka dni.

Gość przeroczystaa
troche duzo tych kropelek tam wlalam, to moze przez to ?

Gość gfgfgth
U mnie kreska tez taka byla,tylko ja ja widzialam:P a ciaza byla

Gość zxzz
Ile czasu minęło od stosunku a ile od planowanej daty okresu?

Gość bambaryla147
Ta druga kreska poprostu jest mokra, nie ma barwy, bo nie ma ciazy.....

Gość przeroczystaa
biore tabletki anty, okres dostalam, teraz go mam ale jest duzo slabszy niz normalnie.. do tego mialam bole podbrzusza i jajnikow, myslalam ze to infekcja i stosowalam gynalgin, a poprzedni test normalny wyszedl, a tez byl z tej firmy ;/

Gość przeroczystaa
ona jest tak deikatnie zarozowiona, ale prawie wcale

Gość goonies
dziewczyno, zamiast zakladac 10 topik o tym czy jestes w ciazy rusz dupe, idz na bete hcg-nawet teraz i bedziesz wiedziec my tu nie wrozymy z fusów

Gość zxzz
No to pewnie nie ma ciąży a to szarawe to tylko miejsce na kreskę. Skoro nadal nie wierzysz testowi to rób betę.

Gość przeroczystaa
w swoim zyciu zrobilam ich juz sporo i nigdy takiego nie bylo.. dodam tez nie nie chce na razie dziecka, wiec tez nie ejstem jakas wariatka ktore se objawy wmawia

Gość goonies
zrobilam ich sporo:D:D: fiu fiu co za ekspertka moze mniej histerii wiecej rozumu to nie bedziesz ich musiala ciagle robic:D

Gość zxzz
Gdyby to była ciąża to po ponad tygodniu test byłby już wyraźnie pozytywny a nie szarawy cień.

Gość bambaryla147
Wg mnie to wlasnie jestes wariatka, piszesz, ze bierzesz tabletki, okres normalnie masz, a i tak testy robisz????? No sorry....jak jestes taka panikara, to poprostu unikaj seksu. W ciazy NIE jestes!!!

Gość przeroczystaa
nie znam sie na tym, ale czytalam juz rozne opinie, czasem nawet tes 2 miesiecznej ciazy nie wykrywa,

Gość pitulinka
oj, wyglada na paranoje. Bierzesz tabletki i pewnie i tak co miesiac robisz testy???? Zaraz napiszesz, ze partner zakalda tez gumke....

Gość przeroczystaa
a po za tym to pytanie bylo zadane do osob ktorym tak wyszlo, a was tu nikt nie zapraszal, z tymi madrosciami

Gość zxzz
No to zrób beta hcg skoro testy uznałaś za niewiarygodne. Po co schizować się dalej? :)

Gość bambaryla147
Zakaldam sie, ze bierzesz tabletki, facet (pewnie chlopak) kondom, jeszcze stosunek przerywany, a ty i tak sie boisz ciazy..... Dziewczyno, wyluzuj. Jesli lykasz regularnie tabletki i nie wymiotowalas, nie mialas innych sensacji zolodkowych to napewno NIE jestes w ciazy.

Gość kfkfkfkfkfk4567
raczej nie jestes w ciazy. to jest po prostu miejsce gdzie powinna pojawic sie druga kreska RÓŻOWA> a ze jest to mokre to po prostu pod swiatło widac. tez tak miałam jak sobie wkręcałam ciazę

Gość ULAhula963
A ty bralas tabletki i masz drugą zabarwioną kreskę??? Tez tak mialam, bylam w ciazy ale ja tabletek nie bralam tylko staralam sie o dziecko. Teraz biore tabletki ale mnie troche nastraszylas z ta ciaza... ;/

Gość przeroczystaa
nie wiem, moze to tylko pomylka,

Gość bambaryla147
Nie moze, tylko to jest pomylka, a nawet nie pomylka, tylko ty sobie wmawiasz. Powiedz, tak szczerze, po co bierzesz tabletki?

Gość przeroczystaa
ale co mam sobie wmawiac, skoro ja nie chce dziecka i nie chce byc wciazy, to co specjalnie se wmawiam ze w niej jestem, skoro nie chce ? a tabletki biore wlasnie po to zeby w tej ciazy nie byc