Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Tampony najlepsze jakościowo

Polecane posty

Hej! Dziewczyny napiszcie jakie tampony sa najlepsze. Które Was nigdy nie zawiodły. Słyszałam , że biedronkowe albo facelle z rossmana..?

Gość dupa jasiu pierdzi stasiu
Najlepsze to chyba OB ze skrętnymi rowkami, tylko strasznie drogie. Ja kupuję biedronkowe i są naprawdę ok i cenowo też w porządku.

Gość Maaambaaa
Ja kupuje biedronkowe i jestem zadowolona. natomiast rossmanowych nie uzywalam

Gość anuniassssss
zależy jak się paczka trafi xD ale z rossmana są ok i ob :)

Gość rzzymianka
OB najlepsze, ale przerzuciłam się teraz na biedronkowe, bo też są spoko, a o wiele tańsze :)

Gość hyfbvctsk
tampon jest tamponem- kawalkiem sprasowanej waty i tyle(patenty na rowki, srowki itp chwyty marketingowe to omamianie klientow). jak ktos jest glupi i chce placic za marke...

Gość Ja zawsze używałam
OB innych nie kupowałam nigdy

jednak są różnice jeśli chodzi tampony i to czasem całkiem spore :P biedronkowe dla mnie stanowczo na nie. najczęściej używam ob, ewentualnie mogę przeżyć też naturelle.

Gość derenkowa
Rossman Facelle, tanie a jakościowo nie ustępują Ob czy innym reklamowanym.

Gość masma
Ja do czasu kiedy nie kupiłam Facelle Rossmana to zawsze używałam OB. Teraz wole Facelle:)

Gość podpisuje się
Zgadzam się, Facelle są tak samo dobre jak OB. I mają fajnie pomyślane opakowania te foliowe, bo wystarczy przekręcić i zdjąć osłonkę :)

Gość agahahaha
używałam dłuuuugo facelle- bo duże paczki i tanie , ale raz mnie złapało jak byłam w pracy i wyskoczyłam do pobliskiego sklepy i były tylko ob i poczułam tę rżnicę- kolosalna, jakies takie rowki ukośne. polecam

Gość roladinia
OB

Gość odpowiadam na pytanie
AnnMarie tampony naturelli moim zdaniem są kiepskiej jakości, bo raz, że są z takiego materiału, że potrafią się rodzielać jak wyjmujesz (tzn. ciągnie się ta wierzchnia warstwa, a po drugie są okropnie sztywne i trochę cieńsze niż inne tampony (rozmiar regular). Ja je czasem kupuje, bo są tańsze, ale są gorsze niestety.

Gość kjncksl
a co to za roznica czy rowki poskrecane czy nie? liczy sie tylko to jak mocno ta wata w srodku jest zbita i ile plynu moze przyjac, a nie jakies tam rowy haha jakim cudem komus skrecony rowek daje "kolosalna roznice'? w jakim niby sensie? doznan? haha w tamponach liczy sie to ile godzin jest w stanie przetrzymac i nie przemoknac, a rowek czy jego brak tego nie zmieni

Gość kjncksl
i tez mi sie chce smiac z naiwniaczek, ktore placa za marke, w zasadzie to nie wiem dlaczego decyduja sie na ob. Moja koleznaka np kupowala ob, bo "wstydzila sie" uzywac tanszych, a nie ze wzgledu na rzekomo lepsza jakosc ob od taniochy. Jak mozna przejmowac sie kawalkiem waty, ktora i tak sie usunie i wyrzuci?

Gość jedno mi tu smierdzi - autorka
OB zdecydowanie. Na allegro mozna kupic bardzo tanio z niemiec. Rossmanowe, lidlowe - do dupy. Prawie wcale nie chłoną krwi, szybciej przeciekną niż wciągną coś do srodka. Z biedry nie uzywałam. Bella puszcza kłaki, naturella też.

Gość jedno mi tu smierdzi - autorka
smiac mi sie chce z was ob są tak samo dobre jak facelle? to tak jak mowic, ze szynka z domowej wedzarni jest tak samo dobra jak mielonka za 10zł/kg

Gość a dla mnie najlepsze są
z biedronki, nawet lepsze od ob. Uzywalam kilka lat ob i nieraz mi przemokly (żeby nie było, zmieniam często) a te biedronkowe nigdy.

Gość sratatatatatata.,
Ja używam z bideronki, lidla lub rossmanna, ale fakt OB są najlepsze ( znam je z czasów jak jeszcze tych tanich wszystkich nie było ) Tak swoją drogą ostatnio był temat o bideronce i się okazało, ze nikt nie kupuje w biedronce :P no proszę...

Gość gość
Przecież tamponanie można trzymać Dług bo się bakterie rozwijają ja od dwudziestu lat kupuje różne tanie i ob. Nie widzę różnicy