Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce sie dac wrobiic

Oszustka??? Pomocy

Polecane posty

Chciałam sobie kupic plastry na stopy oczyszczajace zeby sprobowac jak dzialaja i po przejrzeniu roznych ofert na allegro zdecydowalam sie na plastry green detox plus. Sa drogie i dlatego mysle ze lepsze od tych za zlotowke od sztuki i zalicytowalam tutaj: http://allegro.pl/green-detox-plastry-oczyszczajace-na-stopy-i2808297400.html I moje pytanie - czy gdyby to rzeczywiscie byly te plastry to sprzedawca oferowal by je od zlotowki?? Bo teraz nie wiem czy nie wycofac sie z tej aukcji. Niby jest pudelko na zdjeciu ale wysylka juz bez.

Gość dsafghjkl;
dlaczego oszustka wiele osbo wystawia rzeczy od 1zł ja tak czesto kupuje icuhy dla córeczki i czesto wygrywam za 1 zł pamietam ze raz nie było nikogo i kupilam kombinezon zimowy za 1zł +8zł przesylk ai za 9zł mailam kombinezon ja uwaqzam ze to nroamlne i nei masz sie czego obawiac zreszta nie ma zadnej negatywnej opini

No ok, tylko dlaczego chce wyslac to bez pudelka? Moze chce to pudełko sobie zostawic zeby potem dalej wystawiac tanie plastry jako drogie?

Gość podlasianka***
doszukujesz się oszustwa a niepotrzebnie, po co Ci pudełko jak możesz taniej zapłacić, ja czasmi też kupuje rzeczy bez opakowania, babka pewnie ma dużą ilośc w zbiorczym opakowaniu, dlatego nie ma pudełek:)

Gość pitolenie
A zdajesz sobie sprawę z tego, że te plastry to bubel? Przecież to totalna ściema, nic Ci one nie oczyszczą. One same w sobie są oszustwem.

Gość renia zz
matko, ty wierzysz w te plastry? x ludzie to idioci :D

Skad wiesz ze sciema? No dobra zreszta nawet jak sciema to za taka cene moge sprobowac. Tylko chodzi mi o to ze zamiast plastrow gren detox dostane jakis tani zamiennik.

Gość pitolenie
Czy dostaniesz takie czy siakie, to i tak nie zadziałają. Niestety to byle jaka inwestycja. Lepiej herbatę zielona pić za 4 zł z supermarketu, bądź herbatkę z bratka-ona rzeczywiście działa oczyszczająco, nawet na kaca pomaga.

Gość tertertetre654645
no wlasnie gdyby doszło pudełko to by musiala nadac jako paczka a tak to wysle listem

Moze faktycznie macie racje. Czy moge sie jeszcze wycofac z oferty??

Gość pitolenie
Ja się na tym nie znam, poczytaj w regulaminie na allegro. W sumie możesz jej napisać , że rezygnujesz i kasy nie wyślesz, ona nie wyśle Ci towaru i dostaniesz negatywa.

Gość fru fru fru
cale te plastry to jedno wielkie oszustwo

Za te zlotowke to i tak nie strace w sumie a przynajmniej sobie zobacze jak dzialaja. po co mi negatyw. Ok dzieki za odpowiedzi wszystkim

jakoś nie wierze w te plastry, byłam na detoksie w spa, gdzie robią to specjalną aparaturą, babka powiedziała, ze bym musiałabym z 10 razy iśc na taki zabieg, bo woda była mętna i czarna:D Do plastrów nie mam przekonania, chociaż myślałam o tym:)

Gość 6e636w
zawsze możesz ich użyć jako podkładki pod meble :D