Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zona_swojego_meza

nie wiem jak wy...ale ja

Polecane posty

Gość takemetothepisza
NIE! masz mieć kochanka i seksić sie z nim analnie!

Kochanek może dać tylko odmienność, gdyby był codziennie też by się znudził.

mój kochanek rzadko bywa u mnie więc nie wiem czy kiedykolwiek go wymienię, raczej wymienimy z mężem

Gość acordeon
ja często nosze się z zamiarem znalezienia kochanki czasami seks w domu jest ok ale czasami jest mi mało i szukam czegoś nowego taka już nasza natura

czasami zawita do nas jeden Pan znajomy z daleka, mówię na niego kochanek, którego nie zamienię na lepszy model, bo lepszy mam w domu :)

Gość acordeon
tylko,że jest jeszcze to jedno ale czy warto? bo już nie jeden związek padł przez to i powrotu już nie ma

Gość acordeon
znam kilka par .które się rozpadło przez nieudany seks a po kilku miesiącach,roku dwóch chcieli wrócic bo tam też na początku było fajnie,a potem okazywało się,że jednak w domu było o niebo lepiej

acordeon czy warto? Sam sobie odpowiedz ... Nie jedno widzialam i cos tam przeszlam i powiem stanoczo Nie...fajnie jest bo adrenalinka (ostatnio modne na cafe ;) ) a jak sie wyda ? Dobrze jest jak partner wybaczy... Julia my na temat rozmawialismy ,u nas nie wchodzi to w rachube, ale jak innym odpowiada dodatkowa osoba ,to czemu nie ;)

Gość acordeon
wiadomo lepszy czasami jednorazowy skok w bok lub koleżanka basia.r :)

co do dodatkowej osoby to para musi być w tym temacie zgodna, bo jeżeli druga osoba się waha i nie jest pewna czy tego chce, to raczej nie ma sensu

wiecie co a moje wnisoki sa następujące... tak moj facet byl moim kochankiem seks byl zajebisty, od 2 lat jesteśmy razem i jest inaczej...może nie gorzej, ale jednak inaczej

Podlasianka, bo się musiałaś ukrywać przed mężem i to dodatkowy dreszczyk emocji dawało, a teraz szara rzeczywistość.

też nie dopuszczałam, od zawsze praktycznie jestem ze swoim mężem, bo od 16 roku życia, a niedawno tak jakoś wyszło przy rozmowach, fantazjach...

Gość lukasz zonaty
Cześć ja szukam kochanki jest chętna mój gg 39376572 i telefon 880447051 czekam

u nas jest tak,że ja bym chciała 3 (2k+m), ale moj facet niestety nie, juz mu nawet proponowaalm, że ja nie chce nie musi brac udzialu, moze tylko popatrzeć, ale niech się zgodzi na moje igraszki z druga kobietką:), ale też nie!

ja właśnie też bym chciała spróbować zabawy z kobietą, bez jego udziału, nie ma nic przeciwko, wręcz przeciwnie...

a moj niestety nie, ale może uda mi sie go przekonać,ma obawy, np.czy jak sie umowie to napewno bedzie babka a nie facet :D wiec proponowałam, ze u nas w domu, ale też nie:(

Gość jhudf
o czym pisałas na tym temacie ? to normalne ze kasuja tylko trzymaja sie tematy modków

kurcze a mialam sie skupic nad praca ... To macie wyrozumialych mezow ,a byc moze o to chodzi ze maja takie same fantazje... Moja fantazja i tak pozostanie w swiecie fantazji...

hmm o czym pisalam? O zwiazku o dlugim stazu ,o dobrym seksie, bez zadnych tam szczegulow...pare osob tez sie wypowiedzialo... A najlepsze zaczelam sie produkowac znaczy napisac cos a tu ...bach tematu nie ma :D