Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agoraaa,,, ...,,,

powiedzcie mi prosze...

Polecane posty

Do mała czarna to była przenośnia jak wiesz co to jest. W nawiązaniu to tego że jak ktoś pisze ze na coś go nie stać to zaraz sie zlatuje 10 mądrych to twierdzi"po co sobie dzicko zrobiłaś"-bo te 10 mądrych to niby te 4000+4000 zarabia.

Do mala czarna moze stad to wziela, ze byl kiedys topic o tym kto ile zarabia i niektore pisaly ze maz ma 10 tys inne zastanawialy sie czy za 8 tys mies przezyja... Nie twierdze ze wszyscy tak zarabiaja ale duzo osob tak pisze

Mejson a co tobie do tego ze ktos ma dzieci? A niech gratka ma ich 100 co cie to obchodzi? To ona bedzie je utrzymywac a nie ty, wiec dlaczego sie tak bulwersujesz. Nikt ci nie kaze prosic jej o rade ale moze komus jej rady sie przydaly nie wiesz tego.

Gość do mala czarna
i dlatego uwazam,ze za bardzo zyjecie tym forum,bo wszystko lykacie

Do mala czarna napisalam ze duzo osob tak pisze a ile w tym prawdy... Na pewno gdzies tam ludzie zarabiaja te pare tys jak maja np swoja firme albo wysokie stanowisko. A ty co druga pisze ile to ona nie zarabia i krzyczy wielce do innych po co robilas dziecko skoro cie nie stac? Ja pisalam wyzej ze nie stac mnie na kursy ale stac na zapewnieniu dziecku normalnego zycia. Bo wg niektorych zeby byc szczesliwa mama potrzebuje kilka tysi na miesiac.

Gość a ta durna gratka
znow sobie na innym topiku o sobie pisze. Dziewczyno,czy ty wszedziemusisz wchodzic?na kazdy temat?na kazdy topik?