Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwo2012

TRWAŁA NA RZĘSY W LUBLINIE

Polecane posty

Gość iwo2012

Cześć dziewczyny proszę o wskazówki gdzie w Lublinie można zrobić trwałą na rzęsy? Po wykonaniu paru telefonów do salonów kosmetycznych, które reklamują się na stronach internetowych, że wykonują owy zabieg okazuje się, że tego nie robią (co już świadczy o ich profesjonaliźmie w tej dziedzinie :)). Proszę o namiary do osób (salonów) zajmujących się takimi zabiegami - najlepiej już sprawdzonych przez Was. Oczywiście chodzi o miasto LUBLIN. Pozdrawiam

nie wiem czy juz robilas sobe trwalą na rzesy czy chcesz 1 raz to zrobić, ja robilam i nie byłam zadowolona, bo efekt byl malo widoczny:(

Gość iwo2012
nie robiłam tego wcześniej, ale chciałabym spróbować. Każdy ma różne rzęsy i jednym się udaje ten zabieg innym nie. Dlatego proszę o namiary na jakiś salon (osobę) w Lublinie.

Gość zjawka666
Wiesz co? Na takie zabiegi średnio warto jest chodzić, bo są dosyć kosztowne. Ja zrobiłam sobie po prostu kurs trwała na rzęsy w new nails i potrafię to robić samodzielnie. Wprawdzie szkolenie robiłam na potrzeby pracy w salonie, ale i pod osobiste zastosowania ma to sens.

Gość iwoskas
Potwierdzam - trwała na rzęsy jest dosyć prosta, szkolenie jest krótkie i szybko można się tego nauczyć. Jest to jeden z nowszych pomysłów - u nas w salonie również cieszy się to zainteresowaniem. A na pewno warto jest się tego nauczyć nawet pod własne zastosowania.

Gość gdel
Ale ile to dokładnie kosztuje, bo wiem że zabieg 60 zł. W sieci znalazłam szkolenie za 200 zł. Jeśli różnica jest tak wielka to całkowicie pozbawione sensu jest chodzenie na zabieg. Wolę się nauczyć sama i sama wykonywać. Da radę taniej?