Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilatipserka

TIPSY ZIELONA GÓRA ZA DARMO!!

Polecane posty

przeszłam kurs i posiadam certyfikat na przedłużanie paznokci metodą żelową. Teraz szukam życzliwych kobiet, które użyczą dłoni do ćwiczeń. Można mnie znaleźć na fb: http://www.facebook.com/kamila.tipserka Będę tam zamieszczała zdjęcia jak znajdę chętne modelki ;P Mogę je zrobić u siebie w domku bądź u klientki. Na razie ćwiczę i robię to za darmo aż dojdę do wprawy. Są jakieś chętne? Mail przy wypowiedzi nie aktualny

Gość posciel z Kory
i nikt ci jeszcze nie powiedział, że TI-PSY są passe, nawet za darmo?

Tak to są tipsy. Bo są dwie metody nakładania żelu. Jedna z nich wygląda jak na zdjęciu naturalnie, a druga przez nakładanie wielkiej kropli na środek, co potem wygląda sztucznie z wielką górką na środku. Jak już pisałam biorę za tipsy teraz 40 zł. A co do moich paznokci... Tipsy miałam raz w życiu. Stwierdziłam, że ja wolę naturalne paznokcie. Tym bardziej że moje potrafią być naprawdę ładne.

Ja nie mówiłam o krzywej c, bo krzywa c jest ładna i naturalna i nieduża!!!! A to co niektóre dziewczyny robią to jest masakra. I nie powinnam tego nazwać górką a górą. A po zdjęciach widać że łopat nie robię. Klientki zadowolone. A tipsy trzymają się bardzo długo. Ostatnio ściągałam dziewczynie po 5 tygodniach. I żadnej nie odpadł ani jeden. Jednej klientce udało się złamać jednego tipsa. Budowę paznokcia znam dobrze. Bo robiłam nie tylko kurs. Poza tym nie wiesz jak robię i nie znasz mojej wiedzy. Najpierw należy dobrze sprawdzić człowieka, a potem go oceniać. Takie jest moje zdanie.

A tak jeszcze co do kobiety, która mnie uczyła, zajmuje się paznokciami od 10 lat. Ma mnóstwo stałych klientek. I rzetelnie przekazuje wiedzę. Miałam porównanie.

I jeszcze zapomniałam, że sama wiedza co to linia stresu, uśmiechu, czy krzywa C albo macierz i jak jej nie uszkodzić to troszkę za mało. Bo niektóre wiedzą, a co z tego jak w praktyce są beznadziejne.

Bo dziewczyna nie chciała dłużej mieć tipsów. Irytowało ją że nie są tak ostre jak naturalne i nie idzie się tak podrapać :P Bardzo chętnie. Znam obydwie metody. Ale kobieta, która mnie uczyła nie polecała tej drugiej. Chętnie się spotkam :) Ale w styczniu :P Na spokojnie.

loreline: Troszkę mnie to zdziwiło jak zobaczyłam Twoje pracę. Bo naprawdę pisałaś jakby one były nie wiadomo co, a są dokładnie takie o jakich mówiłam. A szczególnie widać to na palcu serdecznym przy pierwszym zdjęciu frencha. Krzywą C bym to nie nazwała, bo zaczyna się w połowie paznokcia nagle większa ilość utwardzonego żelu. Ta metoda, którą wybrałaś naprawdę jest trudna w uzyskaniu naturalnego efektu. Tipsy są dobrze dobrane (wielość) Ale klientka ci nie pozwoliła nic ze skórkami zrobić? Wygląda to fatalnie. Nawet gdybyś oliwką je posmarowała już byłoby lepiej. Ale pewnie to jakieś stare zdjęcie. Dodaj może jakieś aktualne w najbliższym czasie :) Odezwij się do mnie może na facebooku w prywatnej wiadomości. To ustalimy termin spotkania :* Pozdroski

Niezłe, myślę o zakupie farbek, ale to jak nazbieram kasę. Może znajdą się jakieś chętne przed sylwestrem, to będzie mnie na nie stać ;) na razie wczoraj zrobiłam sobie. jutro mam jedną dziewczynę ale za darmo. A 5 stycznia będę robiła dziewczynie przed weselem czarno złote :) na tipsie próba wzoru wyszła rewelacyjnie :) Ale na razie ma te czerwone co jej ostatnio robiłam. Zdjęcie na blogu :) tipserkazg.blog.pl

Myślę, że to bardzo tanio przy dużej wprawie. Ja tyle co teraz biorę to dlatego, że początki. To jest drogi i czasochłonny interes. Na facebooku nie dostałam wiadomości. Dzięki bardzo. Uważam, że jeszcze dużo muszę się nauczyć