Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lazurowe oczy mojej mamy

krwawienie

Polecane posty

a raczej plamienie wczoraj o 16 jak zrobilam siku i sie podtarlam mialam jasno czerwona krew na papierze - myslalam ze to okres ale okres powinnam dostac za tydzien. po podtarciu nie bylo juz krwi wogole nic dopero jak poszlam do toalety o 21 znow sie podtaralam sle znow bylo troche krwi plamki na papierze mniej wiecej wielkosci 2 groszy i dzisiaj juz nic ... wiecie co to moze byc okres powinnam dostac za tydzien chce wspomniec ze od 2 tyg poli mnie prawy jajnik i cale podbrzusze. do lekarza ide dopiero w sobote :/ ale sie martwie

Gość kakka
A współżyłaś w ostatnim czasie? Być może to ciąża, miałam takie same objawy.

tak no i wlasnie do konca - staramy sie o dziecko ale uwazasz ze to moze byc to ? nie zawczesnie ? wspolzylam 11 potem 15, 16 i 17 do konca ... nie chce popadac w paranoje bo nie wiadomo czy to ciaza a na test to raczej zawczenie ... i sutki nie moge isch dotknac biustonosz mnie ociera...

Gość kakka
Wiesz ja też nigdy nie przypuszczałabym że mogę być w ciąży, aż dostałam plamienia około tydzien przed okresem, ale tylko parę kropelek.. No nic nie przejmowałam się tym... Potem strasznie mnie bolał lewy jajnik aż nie mogłam wytrzymać z bólu... No i nie dostałam okresu wtedy kiedy powinnam...Zrobiłam test wyszły dwie kreski, potem poszłam do lekarza i okazało się że jestem w ciąży :) Więc myślę, że to bardzo możliwe że jesteś w ciązy

kakka- brdzo dziekuje za odpowiedz no nic ja mam straszne bole prawego jajnika ostatnio az sie polozyc musialam. musze zrobic test ale chyba teraz to jeszcze za wczesnie

Gość kakka
Najlepiej jakbyś poszła do lekarza... Wtedy ci powie wszystko dokładnie :) No nic trzymam kciuki i powodzenia :)

:) narazie